logo logo
 
 

Binnenstadsborrel verplaatst


Vanwege een unieke en exclusieve aanbieding voor de locatie van de Binnenstadsborrel, heeft de borrel niet op 28 februari plaatsgevonden. In de volgende nieuwsbrief zal de nieuwe datum en locatie bekend worden gemaakt!

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Mail naar
info@centrumvanleiden.nl.

Terugblik...

#4

placehold


Op dinsdag 1 november vond van 18.00 uur tot 21.00 uur alweer de vierde BinnenstadsBorrel plaats in het Rijksmuseum van Oudheden, Rapenburg 28!

 

Deze locatie was ook dit keer weer met zorg uitgekozen en wij zijn er trots op dat wij u op deze prachtige locatie mochten ontvangen.

 

De borrel was bedoeld voor alle ondernemers uit de binnenstad werkzaam in de sectoren: retail, horeca, musea, culturele instellingen, vastgoed, makelaardij, evenementenorganisaties en gemeente. 


Programma
18.00-18.45 uur
Ontvangst Rijksmuseum van Oudheden, Rapenburg 28. Hier wordt u ontvangen met een hapje en een drankje.
 

18.45-19.15 uur Terugblik en vooruitblik door Erwin Roodhart,
Centrummanager Centrummanagement Leiden
 

19.15-19.25 uur Koopstromenonderzoek Leiden door Erik Versnel, Directeur Bedrijven Rabobank Leiden-Katwijk
 

19.25-19.30 uur ‘Bedankt Frans Schohaus, welkom André Veenboer’ door Robert Strijk, Wethouder Bereikbaarheid, Economie, Binnenstad en Cultuur
 

19.30-21.00 uur Netwerkborrel


De BinnenstadsBorrel werd aangeboden door de winkeliers- en ondernemersverenigingen uit de binnenstad, Cultuurfonds Leiden, Koninklijke Horeca Nederland, Vecovab, Ambulante Handel, Hoteloverleg en Café Vereniging Leiden. Organisatorisch ondersteunde het Centrummanagement Leiden deze borrel. 

Terugblik
Klik hier voor een terugblik van de vierde editie van de BinnenstadsBorrel op dinsdag 1 november 2016. Indien u de presentatie van de BinnenstadsBorrel wenst te ontvangen dan kunt u die hier opvragen.