logo logo
 
 

Kerstmarkt Leiden 2016

placehold

Ook in 2016 zal de enige drijvende kerstmarkt van Nederland weer plaatsvinden op het water van de Nieuwe Rijn van Leiden midden in het historisch hart van de stad.


Kerstmarkt Leiden

Welkom op de pagina van de enige drijvende kerstmarkt van Nederland. Deze kerstmarkt zal ook in 2016 weer georganiseerd worden op de Nieuwe Rijn in Leiden. Samen met de diverse winterevenementen als de ijsbaan en de nostalgische kermis ontstaat een echt winterdorp in het historisch stadcentrum van Leiden. Een markt met in 2015 meer dan 123.000 bezoekers, veel live entertainment en een zeer divers assortiment.


Naast schaatsen of gezellig naar de muziek luisteren is het ook mogelijk om vanuit een haven in de kerstmarkt een rondvaart te maken door winters Leiden.


Deelnemen aan een kerstmarkt met 123.000 bezoekers in 2015? Een uniek kerstgeschenk/ uitje voor uw werknemers? Een leuk dagje uit met uw busreis? Op de kerstmarkt in Leiden kan het allemaal.


Klik op bovenstaande links voor meer informatie. klik hier voor het persbericht over de kerstmarkt in Leiden 2015 voor het succesverhaal.