logo logo
 
 

Moers Thee & Meer

placehold

In de Pieterskerk-Choorsteeg op nummer 22 heeft zich sinds december een prachtige nieuwe winkel gevestigd. Een heuse aanwinst voor het winkelgebied!

Lees verder
 

Nieuw in Leiden: Brasserie de Beproeving

placehold

Voor Esther en Jean Paul van Leeuwen is het een droom die uitkomt. Op 4 december opende zij hun deuren en is Leiden een aanwinst rijker met Brasserie de Beproeving op Gangetje 6.

Lees verder
 

Bohoshop TRASJ & TEA

placehold

Vanaf 25 november heeft Leiden er weer een nieuw juweeltje bij: Bohoshop Trasj & Tea van Marjolein Overmeer.

Lees verder
 

Level Of Detail (LOD)

placehold

Sinds mei 2016 zijn Lisette en Linda een kapsalon begonnen op de Oude Rijn 12 in Leiden. Twee jonge meiden, die bij verschillende toonaangevende salons hebben gewerkt, maar vonden dat het tijd was om hun eigen visie te verwezenlijken.

Lees verder
 

MEI

placehold

Sinds half juli is MEI geopend: de concept store van pup Elton en Mandy: een mix van vintage of fairtrade woonaccessoires, sieraden en cadeaus!

Lees verder
 

Pardoeza

placehold

Sinds kort is Leiden weer een prachtige winkel rijker! Sinds kort is in de Doezastraat in Leiden Pardoeza geopend.

Lees verder
 

Lunchroom Sijthoff

placehold

Vanaf half april is Leiden een bijzondere lunchroom rijker. Lunchroom Sijthoff is een nieuw concept waar werknemers met een beperking de mogelijkheid krijgen om te leren. De uitgebreide kaart vol met biologische producten is een aanrader om te proberen.

Lees verder
 

Make Up by Tatou

placehold

Make Up by Tatou is een nieuwe winkel op de Haarlemmerstraat die kwalitatieve en eerlijke make-up toegankelijk maakt voor alle vrouwen.

Lees verder
 

Zizzi

placehold

Zizzi is een hippe, trendy kledingwinkel voor curvy vrouwen. In deze winkel kan je hippe, trendy kleding vinden voor vrouwen met maat 42 t/m 56.

Lees verder
 

Wonderful Nature

placehold

Aan het aanbod van karaktervolle winkels en restaurants in de Breestraat is op zaterdag 2 april opnieuw een unieke winkel toegevoegd. Op die dag opende Wonderful Nature haar deuren.

Lees verder