logo logo
 
 

College kiest voor duidelijkheid voor stationsgebied Leiden

placehold

Het Leidse college van burgemeester en wethouders heeft bekend gemaakt dat de huidige busstationlocatie aanwijst als plek voor het busstation.

Lees verder
 

Fashion Story's

placehold

Sinds 23 augustus is de Haarlemmerstraat een nieuwe modewinkel rijker. Fashion Story’s is een winkel opgericht door Petrina en dochter Daisy Zauner. Fashion Story's is te vinden aan de Haarlemmerstraat 218.

Lees verder
 

Outletcentrum Zoetermeer definitief van de baan

placehold

Het outletcentrum in Zoetermeer is definitief van de baan. De voltallige Zoetermeerse gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders hebben de komst van Holland Outlet Mall (HOM) maandagavond afgeblazen.

Lees verder
 

Het winkelrondje is compleet

placehold

Vierdaags stadsfestival van 9 t/m 12 november! Begin juni opende Paul Laudy, wethouder Bouw en Openbare Ruimte, samen met projectontwikkelaar MRP de Catharinasteeg. Hiermee werd het nieuwe winkelrondje compleet.

Lees verder
 

Komst Holland Outlet Mall op losse schroeven

placehold

Goed nieuws voor Leidse ondernemers en bewoners die tegen de komst van de Holland Outlet Mall (HOM) in Zoetermeer zijn.

Lees verder
 

Hudson’s Bay opent haar deuren in Leiden

placehold

De Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay (HBC) heeft bekend gemaakt wanneer de tien HBC in Nederland de deuren openen.

Lees verder
 

Expertteam bezoekt winkelgebieden

placehold

In mei is aan alle winkeliersverenigingen en via de pers bekend gemaakt dat Economie071 ging starten met de uitvoering van de Retailvisie.

Lees verder
 

'Big Belly's' geplaatst

placehold

Sinds kort staan in Leiden vier Big Belly’s. Deze prullenbakken hebben een persmechanisme om het vuil te kunnen samenpersen.

Lees verder
 

Extra drukte verwacht: EL CID 2017

placehold

Maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus zal de EL CID-week weer plaatsvinden in de Leidse binnenstad. Een week waarin aankomende studenten kennis maken met de stad.

Lees verder
 

Bershka komt ook naar Leiden!

placehold

Na Pull & Bear en Zara Home zal ook Bershka, onderdeel van de Inditex group, zich in Leiden gaan vestigen. Eind oktober/begin november 2017 zal de opening plaatsvinden in het pand aan de Haarlemmerstraat 175-179/Oude Rijn 56-58.

Lees verder