logo logo
 
 

Zomerafsluiting Haagweg en Morsweg

placehold

In de maanden juli en augustus laat de gemeente Leiden verschillende wegwerkzaamheden uitvoeren tussen de Haagweg en Morsweg. Door het combineren zijn de afsluitingen, die gepaard gaan bij wegwerkzaamheden, kort maar hevig.

Lees verder
 

Vacature 'Stage Retailstrategie'

placehold

Ken jij iemand die op zoek is naar een uitdagende, dynamische en afwisselde stage? Wij zijn op zoek naar iemand die komend najaar ons team kan komen versterken!

Lees verder
 

Leiden European City of Science in 2022

placehold

De ESOF Supervisory Board van EuroScience heeft zowel Trieste als Leiden de organisatie van het Euroscience Open Forum toegekend. Beide steden hebben op 29 juni in Straatsburg hun voorstel gepresenteerd.

Lees verder
 

Inpuls voor Kennisstad Leiden

placehold

De Universiteit Leiden, Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Hogeschool Leiden en gemeente Leiden gaan intensiever met elkaar samenwerken. De vier bestuurscolleges hebben hiervoor een overeenkomst gesloten.

Lees verder
 

Zara Home naar Catharinasteeg Leiden

placehold

Zara Home heeft onlangs een unit over twee lagen gehuurd op de hoek van de Catharinasteeg en de Aalmarkt in Leiden. Zara Home neemt de plaats in van Mango, die eerder nog voor deze unit tekende.

Lees verder
 

Riverfood wint Startup Academy finale van HUBspot

placehold

Donderdag 29 juni 2017 pitchten 8 teams hun ondernemersplan in de finale van de Startup Academy van HUBspot Leiden. De deelnemers hebben in 16 weken via workshops en coaching hun idee uitgewerkt naar een ready-to-go businessplan.

Lees verder
 

'Flyeren op de Haarlemmerstraat wordt verboden'

placehold

Als het aan het college van burgemeester en wethouders ligt, wordt winkelen in de stad weer een stuk rustiger.

Lees verder
 

Leiden in de race voor ESOF 2020!

placehold

Wekenlang is er door de Gemeente Leiden en Universiteit Leiden hard gewerkt aan het bidbook voor EuroScience Open Forum (ESOF) waarin Leiden zich voor 2020 presenteert als dé host voor het grootste congres ooit in Leiden.

Lees verder
 

Stadhuis Leiden wordt Hof van Leiden

placehold

Office Winhov & Studio Linse hebben met hun voorstel ‘Hof van Leiden’ de architectenselectie voor de verbouwing van het stadhuis gewonnen. Dat maakte wethouder Marleen Damen (Financiën) vandaag bekend.

Lees verder
 

Cultuur en creativiteit in Energiepark

placehold

De gemeente Leiden en MeyerBergman Erfgoed Groep ondertekenden onlangs een intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van panden in het Energiepark en het Scheltemacomplex.

Lees verder