logo logo
 
 

Kennis & Kunde

placehold

Workshops Kennis & Kunde 2016 in thema 'omnichannelmanagement'  

Voor het vijfde opeenvolgende jaar, bieden wij de ondernemers van Leiden de gratis Kennis & Kunde Workshops aan. Dit doen wij in samenwerking met Rabobank Leiden-Katwijk en Stadspodia Leiden. Er is keuze uit 6 thema-workshops. 

Vanaf maandag 25 april 2016 is inschrijven voor de workshops in 2016 niet meer mogelijk. Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Monique IJsselsteijn via monique@centrumvanleiden.nl. 

Waarom Kennis&Kunde?
Tips en Tricks om een groter bereik en uitgaven te genereren
Inspirerende voorbeelden van experts uit het vakgebied
Netwerkplek om andere ondernemers te ontmoeten. Onderstaand vertellen collega-ondernemers waarom jij mee moet doen aan deze inspirerende en gezellige workshops.
 

Kennis & Kunde jaarprogramma 2016


Datum Thema Locatie
 06-04     Inspiratiesessie  Stadspodia Leiden              
 03-05  Facebook-marketing  Stadspodia Leiden 
 17-05  Facebook-marketing   Stadspodia Leiden 
14-06  Manage jezelf als ondernemer  Stadspodia Leiden
 21-06  Aim for the Moon, sell to the Stars                         Stadspodia Leiden 
 06-09  E-mailmarketing  Rabobank
 27-09  E-mailmarketing  Rabobank

Door te klikken op de workshop zelf, krijg je een uitgebreide beschrijving van de inhoud en aanpak van de workshop.

Alle workshops beginnen om 18.00 uur met een inloop met drankje en broodje en eindigen omstreeks 21.30 uur. Hierna is nog tijd voor een netwerkborrel. 

Toelichting workshops
De workshops Facebook-marketing en E-mailmarketing zijn twee opeenvolgende workshops. Je schrijft je dus voor allebei in, zodat je aan het einde van de twee workshops een concreet plan hebt dat je direct kunt toepassen op jouw onderneming. Voor deze workshops kun je je met maximaal 4 mensen per onderneming inschrijven. 

De workshops 'Manage jezelf ' en 'Aim for the moon....' zijn eventueel los te volgen, maar dit is niet aan te bevelen. Deze workshops zijn uitsluitend voor de eigenaren, bedrijfsleiders en/of leidinggevenden bedoeld.  


Belangrijk!
De workshops zijn GRATIS indien je je voor of tijdens de inspiratiesessie hebt ingeschreven. Indien je afwezig bent op de workshop zonder geldige afmelding, dan brengen wij € 75,00 in rekening. Het Centrummanagement Leiden behoudt het recht, indien noodzakelijk en/of onvermijdelijk, wijzigingen aan te brengen in de programmering van de workshops. 

De Kennis & Kunde workshops komen tot stand in samenwerking met de volgende partners: Rabobank Leiden-Katwijk, Stadspodia Leiden, Leidsch Dagblad, LOS en Holland Media Combinatie,

Klik HIER voor een terugblik op de Inspiratiesessie 2016.
Klik HIER voor een terugblik van 2015.
Klik HIER voor een terugblik van 2014.