logo logo
 
 

Kennis & Kunde

placehold

Workshops Kennis & Kunde 2017 in thema 'Beste binnenstad van Nederland zijn’

Voor het zesde opeenvolgende jaar, bieden wij de ondernemers van Leiden de gratis Kennis & Kunde Workshops aan. Dit doen wij in samenwerking met Rabobank Leiden-Katwijk en Stadspodia Leiden. Er is keuze uit 6 thema-workshops, die per twee gekoppeld zijn. Het is aan te bevelen per thema beide workshops te volgen, maar het is niet verplicht.

Vanaf maandag 16 mei 2017 is inschrijven voor de workshops in 2017 niet meer mogelijk. Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Monique IJsselsteijn via
monique@centrumvanleiden.nl.

Waarom Kennis&Kunde?
Tips en Tricks om een groter bereik en uitgaven te genereren
Inspirerende voorbeelden van experts uit het vakgebied
Netwerkplek om andere ondernemers te ontmoeten.

Hoe worden de thema’s bepaald?
Wij vragen elk jaar aan de deelnemers welke thema’s zij graag zouden willen zien in het programma. Uit deze enquêtes kwamen een aantal verzoeken naar voren die wij gebundeld tot thema-workshops. Dit jaar gaan we aan de slag met de ‘WHY’ (van jezelf én van jouw klant), hoe het verdiepen in jouw klant je meer omzet oplevert (waaronder up-selling) en krijg je diverse tips mee over SEO, SEA, Google Adwords en tot slot de ‘clicks & bricks’ in de laatste workshops ‘Online marketing’.

Voor wie zijn de workshops bedoeld?
De workshops zijn tot maximaal 4 personen per onderneming, tenzij anders aangegeven. Ondernemers/eigenaars, leidinggevenden en medewerkers… iedereen is dus in principe welkom!
 

Kennis & Kunde jaarprogramma 2017 

10-05
Inspiratiesessie | Scheltema
06-06
De why van jouw onderneming | Stadspodia Leiden
20-06
De why van jouw onderneming | Stadspodia Leiden
05-09
Dichterbij je klant | Stadspodia Leiden
21-06
Dichterbij je klant | Stadspodia Leiden
10-10
Online marketing | Rabobank
24-10
Online marketing | Rabobank

Door te klikken op de workshop zelf, krijg je een uitgebreide beschrijving van de inhoud en aanpak van de workshop.


Alle workshops beginnen om 18.00 uur met een inloop met drankje en broodje en eindigen omstreeks 21.30 uur. Hierna is nog tijd voor een netwerkborrel. 

Belangrijk!
De workshops zijn GRATIS indien je je voor of tijdens de inspiratiesessie hebt ingeschreven. Indien je afwezig bent op de workshop zonder geldige afmelding, dan brengen wij € 75,00 in rekening. Het Centrummanagement Leiden behoudt het recht, indien noodzakelijk en/of onvermijdelijk, wijzigingen aan te brengen in de programmering van de workshops.

De Kennis & Kunde workshops komen tot stand in samenwerking met de volgende partners: Rabobank Leiden-Katwijk, Stadspodia Leiden, Leidsch Dagblad, LOS en Holland Media Combinatie.

AANMELDEN
Klik HIER om u in te schrijven.

Even terugblikken?
Klik HIER voor een terugblik naar 2016.
Klik HIER voor een terugblik naar 2015. 
Klik HIER voor een terugblik naar 2014.