09-23-2022

11 oktober: workshop ‘Laat jouw website voor je werken’

Benieuwd hoe je meer bezoekers naar de website van jouw onderneming trekt? Bij de gratis workshop Laat een website voor je werken op 11 oktober van 18:30-21:00 leer je onder leiding van website-expert Marcel van Schooten hoe je ervoor zorgt dat potentiële klanten jou online beter kunnen vinden.

Tijdens de workshop krijg je praktische tips waarmee jouw website verbeterd kan worden. Door het maken van een klantreis leer je hoe mensen bij jouw terecht kunnen komen en door het kijken naar je SEO-positie, een graadmeter voor online vindbaarheid, ontdek je hoe je hoger in de resultaten op zoekmachines kunt komen.

 

Meld je aan via dit formulier

Programma

11 oktober 18:30-21:00 | Brasserie de Poort | Haven 100, Leiden

 

  • 18:30 Inloop met lichte maaltijd
  • 19:00 Laat digitalisering voor je werken (Dwayne van der Klugt)
    Wil je de kansen van digitalisering benutten, maar weet je niet hoe? Dan helpen we je graag op weg namens de gemeente en de ondernemersverenigingen in de Leidse regio.
  • 19:15 Laat een website voor je werken (Marcel van Schooten)
    Tijdens de workshop laat Marcel je zien welke stappen je kunt zetten voor het verbeteren van je online vindbaarheid. Je bepaalt je doelgroep en maakt een klantenreis. Vervolgens krijg je praktische tips om je SEO-positie, jouw online vindbaarheid, te verbeteren.
  • 20:15 Netwerkborrel
  • 21:00 Einde programma

Om ondernemers te ondersteunen de kansen van digitalisering te verzilveren, hebben de gemeente Leiden, Centrummanagement Leiden en Economie071 de handen ineen geslagen voor deze reeks met workshops over digitalisering. Daarnaast kunnen ondernemers een voucher t.w.v. €1000 aanvragen, waarmee je verdere verbeterstappen kunt zetten bij het digitaliseren van je bedrijf. Voor het aanvragen van deze voucher, heb je een offerte nodig van een leverancier. Deze workshop helpt je bij het doen van een goede aanvraag.

Laat een website voor je werken

Verbeter de online vindbaarheid van jouw website

Meer interessant nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad