logo logo
 
 

placehold

Bijeenkomsten

Centrummanagement Leiden is in samenwerking met diverse partijen initiatiefnemer voor een aantal belangrijke bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor zowel ondernemers als voor vastgoedeigenaren, retailers, makelaars, investeerders en organisatoren van evenementen. Op deze pagina vindt u belangrijke en nuttige informatie met betrekking tot deze bijeenkomsten. Zo organiseren wij:
 

 • Kennis & Kunde
  Inspiratiesessie: woensdag 9 mei 2018
  Jaarlijks bieden we de Leidse ondernemers een reeks thema-workshops aan om hun onderneming te verbeteren. Middels een inspiratiesessie worden de thema's van de workshops bepaald.

 • Retailsloep
  Aankomende editie: vrijdag 25 mei 2018
  Samen met experts van de Gemeente Leiden, makelaars, vastgoedeigenaren en het Leids Startersfonds worden (potentiële) ondernemers tijdens een vaartocht door de binnenstad op de hoogte gebracht van de huidige ontwikkelingen, hotspots, beleidsmatige veranderingen en trends in de binnenstad van leiden.

 • Open Pandendag
  Aankomende editie: 28 september 2018

  Tijdens de Open Pandendag komt u als (potentiële) ondernemer, retailer, vastgoedeigenaar, makelaar of investeerder meer te weten over huidige/toekomstige stadsontwikkelingen, ontwikkelingen in de vastgoedmarkt, actuele loop- en koopstromen en meer!

 • Verkiezingsdebat en BinnenstadsBorrel
  Afgelopen editie: woensdag 7 februari 2018 in Scheltema.
  De BinnenstadsBorrel is bedoeld voor alle ondernemers uit de binnenstad, om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en kennis uit te wisselen met collega ondernemers.
 • Bruisend Leiden
  Afgelopen editie: vrijdag 10 november 2017 in Scheltema.
  Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor organisatoren van evenementen. Bruisend Leiden brengt deze organisatoren bij elkaar om zo te kunnen netwerken en van elkaar te kunnen leren.