logo logo
 
 

Uitnodiging Verkiezingsdebat & BinnenstadsBorrel - 7 februari - Meld je aan!

placehold

Klik hier om u aan te melden

Beste ondernemer,

Op 21 maart zullen de Leidse gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden. In navolging op het manifest 'Leiden ondernemende stad' zal er op 7 februari een verkiezingsdebat worden gehouden waarbij de politieke partijen aan de hand van een aantal stellingen met elkaar in debat gaan. Aansluitend aan het verkiezingsdebat zal de BinnenstadsBorrel worden gehouden.

Intensieve samenwerking bedrijfsleven en overheid
Het gaat goed met Leiden maar voor de komende collegeperiode is het van belang dat overheid en bedrijfsleven nog meer hun krachten gaan bundelen. Wij, Ondernemend Leiden, denken aan een permanente dialoog en samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven op onderwerpen als de omgevingswet en verstedelijkingsopgave, bereikbaarheid, duurzaamheid, digitalisering, onderwijs en arbeidsmarkt en de binnenstad.

Verkiezingsdebat, zorg dat u erbij bent!
Hierbij nodigen wij u van harte uit om het verkiezingsdebat op 7 februari bij te wonen in het Scheltemacomplex aan de Marktsteeg 1 te Leiden. Het debat zal worden gehouden in de vorm van Lagerhuis waarbij een aantal stellingen wordt ingeleid en voorgelegd aan de Leidse politieke partijen. Twee of drie Leidse politici hebben vervolgens de tijd om een reactie te geven op de stelling. Onder begeleiding van gespreksleider Ramses Braakman zullen de politici vervolgens met elkaar in debat gaan.

17:45-18:30 uur Inloop verkiezingsdebat met een hapje en een drankje
18:30-19:45 uur Verkiezingsdebat onder leiding van Ramses Braakman
*Het verkiezingsdebat wordt live uitgezonden door Unity.tv


Zorg dat u erbij bent! Uw bijdrage aan het debat wordt gewaardeerd! Klik hier om u aan te melden.

BinnenstadsBorrel
Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht staat deze BinnenstadsBorrel in het teken van het verkiezingsdebat. Natuurlijk is het ook mogelijk om uzelf alleen voor de borrel aan te melden (klik hier). Mocht u alleen naar de BinnenstadsBorrel komen, dan wordt u vanaf 19:30 uur verwacht.

Let op, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor zowel het verkiezingsdebat als de BinnenstadsBorrel dus wees er op tijd bij!

Deze avond wordt u aangeboden in samenwerking met Stichting Ondernemend Leiden, BV Leiden, Bedrijvig Leiden, Leiden Bio Science Park en Centrummanagement Leiden.

Mediapartner: Unity.tv


Met vriendelijke groet namens,

Voorzitters ondernemersverenigingen Beestenmarkt, De Bree, Haarlemmerstraat, Hartje Leiden, HerenDoeza, Pieterskwartier en Koninklijke Horeca Nederland, Vecovab, Ambulante Handel, Hoteloverleg, Café Vereniging Leiden en Centrummanagement Leiden.

Terugblik...

Klik hier voor de terugblik van de BinnenstadsBorrel  op 8 november 2017.

Klik hier voor de terugblik van de BinnenstadsBorrel XL op 19 april 2017.

Klik hier voor de terugblik van de BinnenstadsBorrel #4 op 1 november 2016.