logo logo
 
 

Gratis pendeldienst tijdens bouw parkeergarage Garenmarkt

placehold

Vanaf zaterdag 20 mei zullen er gratis pendelbusjes rijden tussen de Korevaartstraat/Garenmarkt en de ROC Lammenschans om ervoor te zorgen dat ondernemers zo goed mogelijk bereikbaar blijven.


Leiden, 19 mei 2017

Het parkeerterrein Garenmarkt is vanaf 19 mei niet meer beschikbaar vanwege de Leiden Marathon en aansluitend de 2,5 jaar durende bouw van de ondergrondse parkeergarage Garenmarkt. Hierdoor komen ongeveer 125 parkeerplekken te vervallen, waarvan ongeveer 50 plekken worden gebruikt door bewoners. 

De afgelopen weken heeft Centrummanagement Leiden zich ingezet om het parkeren tijdens de bouw van de nieuwe ondergrondse parkeergarage voor ongeveer 75 bezoekers te faciliteren. Voor de drukste dag van de week, zaterdag, is een alternatief geregeld, men kan de auto dan voor een gunstig tarief parkeren in de ROC parkeergarage bij de Lammenschans. Vanaf dit parkeerterrein rijden er stadsbusjes van Stadsparkeerplan tussen het ROC gebouw en de Hoogvliet heen en weer om ervoor te zorgen dat de ondernemers zo goed mogelijk bereikbaar blijven. De gratis pendeldienst rijdt iedere zaterdag van 10:00-20:00 uur. 

Adres P+R Lammenschans: Betaplein 30 Leiden.


Kijk op www.leiden.nl/parkeren voor overige parkeermogelijkheden.

Meer informatie over de bouw van de nieuwe parkeergarage Garenmarkt? www.garenmarktleiden.nl


Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems