logo logo
 
 

Zara Home naar Catharinasteeg Leiden

placehold

Zara Home heeft onlangs een unit over twee lagen gehuurd op de hoek van de Catharinasteeg en de Aalmarkt in Leiden. Zara Home neemt de plaats in van Mango, die eerder nog voor deze unit tekende.


Leiden, 5 juli 2017

MRP Development is zeer content met de komst van Zara Home naar de Catharinasteeg. "Zara Home is met 845 m2 BVO één van de trekkers in de Catharinasteeg en vormt een hele mooie aanvulling op het overige winkelaanbod in het project en het centrum van Leiden", aldus MRP. De winkel opent naar verwachting deze zomer de deuren. De Zara Home winkel in de Catharinasteeg zal de zevende winkel in Nederland worden, inclusief winkels in Zwolle en Enschede die ook dit jaar nog zullen openen. De winkel krijgt een uitstraling met zowel monumentale als moderne elementen.

Zara Home sluit goed aan bij de retailers H&M, Via Mio en O’Shop. Voor de laatst beschikbare units mikt MRP Development op gespecialiseerde innovatieve retailers op het gebied van mode en/of accessoires. Met de verhuur van de twintig woningen in het project wordt binnenkort gestart. Op 7 juni opende H&M al haar deuren, binnenkort gevolgd door O’Shop en Yoghurt Barn. Het laatste deel van het project zal nog deze maand worden opgeleverd. De officiële opening is in oktober 2017 gepland.

Zara Home werd geadviseerd door Van Ekris Winkels en MRP Development door Engelvast.

bron: Catharinasteeg.nl

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems