logo logo
 
 

Aan Tafel voor kunst en cultuur

placehold

Hoe wordt de komende jaren de culturele sector van Leiden versterkt? Cultuurfonds gaat 'Aan Tafel' met professionals en betrokkenen uit de culturele en creatieve sector, het bedrijfsleven en de kennissector.


Tijdens ieder diner komt steeds een nieuw onderwerp op tafel waarover de tafelgasten met elkaar in gesprek gaan; met de diners hoopt Cultuurfonds een bijdrage te leveren aan een vergezicht voor kunst in cultuur in Leiden.

Een tiental diners vinden komende maanden plaats in opmaat naar de verkiezingen. Het doel is dat deze gesprekken zichzelf voortzetten en dat er vanuit de tafels nieuwe initiatieven in gang worden gezet voor komende jaren, zoals o.a. de ontwikkeling van het Cultuurkwartier in Leiden en meer aandacht voor makers in de stad en regio.

Voor elk diner is een andere gastheer of -vrouw gevraagd om het het diner te organiseren. De tafelheren en -vrouwen zijn niet alleen verantwoordelijk voor de maaltijd, maar zij dragen ook de andere tafelgasten voor hun diner aan en snijden het gesprek aan het begin van de avond aan.

Ondernemerstafel
Ook voor ondernemers zal binnenkort een tafelsessie worden georganiseerd. Heb je interesse hierbij aan te sluiten? Stuur ons een mail!

Lees meer op de website van Cultuurfonds Leiden
Klik voor het interview van het Leidsch Dagblad met cultuurmakelaar Mirjam Flik hier

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems