logo logo
 
 

Startersdag Leidse regio 14 maart 2018

placehold

Startersdagen.com biedt hulp door verspreid over de provincie meerdere Startersdagen te organiseren waarbij starters en adviesgevers bij elkaar worden gebracht.


Leiden, 2 maart 2018

80% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van Startersdag071. Na succesvolle edities in 2016 en 2017, wordt de derde editie gehouden op woensdagavond 14 maart. Locatie mboRijnland aan de Breestraat in Leiden. Je hebt deze keer maar liefst een keuze uit 13 gratis workshops! Een van deze workshops wordt gegeven door Centrummanagement Leiden. De workshop heet 'Ondernemen in Leiden?'.

Ondernemen in Leiden?
Zoek je een locatie voor je onderneming of wil je verhuizen met je bedrijf? Wil je weten wat daarbij komt kijken (denk aan vergunningen, maar ook de financiële afwegingen) en bij wie je moet zijn voor gratis en onafhankelijk advies? Kom dan naar de seminar van Centrummanagement Leiden. Zij vertellen je ook meteen welke netwerkbijeenkomsten en kennis en kunde workshops er doorlopend het jaar worden aangeboden.

Stichting Centrummanagement Leiden is het centrale informatiepunt voor ondernemers in de binnenstad van Leiden. Wij helpen je graag op weg door gratis en onafhankelijk advies over de mogelijkheden voor retail (detailhandel en horeca) en vestigen in de binnenstad.

Meer info en aanmelden op www.startersdagen.com.

Bron: http://www.economie071.nl/netwerken/startersdag071/

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems