logo logo
 
 

Nieuw bij CML: Sarah Hengeveld!

placehold

Allereerst zal ik beginnen met mijzelf voor te stellen. Ik ben Sarah Hengeveld en ik ben vorige maand begonnen bij Centrummanagement Leiden als ‘Projectmedewerker’.


Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding Facility Management, een opleiding die veel draagvlakken heeft met evenementenorganisatie. De aankomende 9 weken ben ik intensief betrokken bij veel evenementen van de Winter Wonder Weken. Dit zal zowel bij de organisatie als op de evenementen zelf zijn.

Ik studeer in Den Haag, maar woon nog fijn thuis in Leiden. Dit is ook de reden waarom ik het zo leuk vind om nu betrokken te zijn bij de evenementen die ik zelf jarenlang heb bezocht.

De komende weken zal mijn focus vooral liggen op een nieuw evenement, namelijk het evenement ‘Winterverhalen Pieterskwartier’. Dit is nieuw evenement in Leiden dat over is komen waaien uit Arcen. Er kan geen betere plek zijn voor een 19e eeuw festival dan in het Pieterskwartier. Ik zal een geheel nieuw draaiboek opstellen dat de basis zal zijn voor de aankomende jaren.

Ik heb ontzettend veel zin in de komende weken en misschien komen we elkaar nog eens tegen!

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems