logo logo
 
 

Enquête Binnenstad Online

Geef je mening over de Leidse binnenstad via de enquête -Binnenstad Online-. De resultaten van deze enquête worden gebruikt voor het maken van een nieuw plan voor de binnenstad voor de komende vijf jaar (2020-2025).

Beste ondernemer,


Onderneem je in de binnenstad van Leiden? Zou je graag bepaalde zaken de komende jaren anders willen zien? Dan is het nu tijd om jouw mening te geven via de enquête -Binnenstad Online-.


Geef je mening over de Leidse binnenstad!

De gemeente Leiden wil graag weten wat je van de Leidse binnenstad vindt. Ga naar www.leiden.nl/onderzoek en geef je mening! Onder de deelnemers verloot de gemeente vijf keer een Rembrandt Experience voor twee personen.


De enquête neemt circa 10 minuten van jouw tijd in beslag. De enquête kan worden ingevuld t/m 21 juni.

De resultaten van deze enquête worden gebruikt voor het maken van een nieuw plan voor de binnenstad voor de komende vijf jaar (2020-2025). Dit doet gemeente Leiden samen met stadspartners zoals Centrummanagement Leiden, Leiden Marketing, Cultuurfonds Leiden, bewoners-en ondernemersverenigingen, culturele instellingen, VECOVAB en de Historische Vereniging Oud Leyden.

Alle gegevens die binnen deze vragenlijst worden verzameld, worden geanonimiseerd en zijn niet herleidbaar naar individuen.

Jullie kunnen de enquête natuurlijk naar iedereen doorsturen die een mening heeft over de binnenstad, dat kunnen ondernemers, bezoekers of bewoners zijn.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems