logo logo
 
 

VMBO Boerhaavelaan dicht gat tussen leerlingen en Leidse ondernemer

placehold

Leerlingen ‘toekomstproof’ door stageplekken, workshops en coaching


Leerlingen Economie & Ondernemen van het VMBO Boerhaavelaan, een samenwerkingsverband van het Visser 't Hooft Lyceum en het Bonaventuracollege, staan vanaf deze maand klaar om zich in het Leids bedrijfsleven te storten. Na eerdere succesvolle samenwerkingen met Leiden071, Burgy, OHM en gemeente Leiden, zijn de leerlingen nu beschikbaar om werk uit te nemen van nieuwe Leidse ondernemingen. De leerlingen staan aan de vooravond van hun MBO-opleiding en zijn op zoek naar stageplekken, workshops en coaching op het gebied van marketing & sales, administratieve werkzaamheden, logistiek & distributie en presentatie & styling.

“Een stageplek aan bieden is geweldig voor de leerlingen en uw bedrijf, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk aan coaching of hulp bij het opzetten van een ondernemingsplan of simpelweg een meeloopdag. Al deze samenwerkingen dragen bij aan het ‘toekomstproof’ maken van onze leerlingen en uw toekomstige medewerker”, zegt docente Economie & Ondernemen en stagebegeleider Rita Zwart.

Uit eerder ervaring is gebleken dat bedrijven veel voordeel halen uit vrijblijvende hulp van VMBO-leerlingen en tegelijkertijd doen de leerlingen veel relevante werkervaring op voor hun vervolgopleiding. VMBO Boerhaavelaan is op zoek naar bedrijven en instellingen met als doel een structurele samenwerking aan te gaan.

Staat u open om de jeugd een unieke kans te geven en uw bedrijf in het zonnetje te zetten? Meld je dan aan door te mailen naar r.zwart@bonaventuracollege.nl

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems