logo logo
 
 

Update herinrichting Haarlemmerstraat

placehold

De eerste twee fases van de herinrichting van de Haarlemmerstraat zijn af. Vanaf 5 oktober zal Sloos en Zoon B.V. starten aan de laatste fase: de Lange Mare en het laatste stuk van de Haarlemmerstraat.


In verband met de hevige regenval afgelopen periode heeft aannemer Sloos en Zoon nog 2 extra dagen om het laatste gedeelte op de Lange Mare af te ronden. Dit betekent dat zij tot dinsdag 26 september de tijd nodig hebben om het straatwerk op de Lange Mare in te richten. Op 28 september verdwijnt de aannemer volledig uit Haarlemmerstraat om plaats te maken voor de 3-oktoberfeesten.

Op 5 oktober start Sloos en Zoon met de laatste fase van het project. Fase 3 is het wegdeel op de Lange Mare en het laatste stuk Haarlemmerstraat vanaf het Havenplein tot aan de Pelikaanstraat. De straatwerkzaamheden van Fase 3 zijn begin december 2017 afgerond.

Meer informatie over bereikbaarheid en laad- en loslocaties zijn te vinden in het pdf-bestand naast dit bericht.

De inrichting van onze historische binnenstad staat centraal bij diverse ruimtelijke plannen. De gemeente Leiden houdt zich, vooral vanuit het Programma Binnenstad, actief bezig met de inrichting van de openbare ruimte.

Via diverse projecten en projectgroepen, waar Centrummanagement in participeert, dragen we zorg voor het in acht nemen van de wensen en behoeften van de gebruikers van de binnenstad. Het vraaggericht denken bij de inrichting van de openbare ruimte wordt als leidraad ingezet.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems