logo logo
 
 

Jus D' Orange - Kingsday Festival Leiden

placehold

Nadat Armin van Buuren vele jaren traditiegetrouw aanwezig was met zijn eigen evenement op Koningsdag in Leiden, zal deze keer een geheel nieuw evenement het levenslicht zien. KLIKK Events & Firma Bolwerk presenteren: Jus D’Orange.


Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden is een groots opgezet Koningsdagfestival, waarin een breed scala aan muziekstijlen zullen voorbijkomen. Van disco tot hiphop en van R&B tot house. Grote (inter)nationaal bekende namen zullen worden aangevuld met talent van Leidse bodem om zo een gevarieerd programma aan te kunnen bieden, met daarin voor ieder wat wils. Het festival zal ook ruimte bieden aan een heerlijke foodcourt.

De locatie van het evenement is nu al uniek. Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden zal gaan plaatsvinden op het toekomstige Cultuurplein Lammermarkt bij Molen de Valk. Zoals iedere Leidenaar weet, wordt op deze locatie momenteel hard gebouwd aan de ondergrondse parkeergarage en het aanleggen van een park. Pas begin 2018 zal dit terrein helemaal af zijn, maar de Gemeente Leiden maakt voor Koningsdag alvast een uitzondering voor Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden. Een geweldige gelegenheid voor iedereen om kennis te maken met het nieuwe Cultuurplein.

In de komende weken maakt de organisatie meer details bekend met betrekking tot het programma, het foodcourt en meer! Zet het alvast in je agenda want Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden wil je absoluut niet missen! En wees eerlijk: Wie wil er tegenwoordig nog in een overvolle trein richting Amsterdam als je in ons prachtige Leiden ook lekker kunt feesten?

Kaartverkoop start vrijdag 17 maart om 12:00 uur.

Evenement: Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden
Locatie: Lammermarkt / Molen de Valk
Datum: Koningsdag, donderdag 27 april 2017
Tijd: van 13.00 tot 23.00
Programma: Lucas & Steve, Kraantje Pappie & Mike Wiliams. In de komende weken maakt de organisatie meer artiesten bekend via de Facebook pagina van het festival.

Voor meer informatie is er uiteraard ook een website: www.kingsdayfestivalleiden.nl

Jus D’Orange is totstandgekomen in samenwerking met Gemeente Leiden, Oranjevereniging Leiden, Ondernemersfonds Leiden en Centrummanagement Leiden.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems