logo logo
 
 

Bereikbaarheid Leiden rondom Leidens Ontzet

bijlage(n) bij nieuwsbericht
Viering Leidens Ontzet.pdf
placehold

Op verzoek van de gemeente Leiden informeren wij jullie hierbij over de bereikbaarheid van de stad rondom alle festiviteiten van dit jaarlijks terugkomende evenement.


Op donderdag 28 september starten de voorbereidingen voor de viering van het Leidens Ontzet. Om de festiviteiten in goede banen te leiden, neemt de gemeente verschillende maatregelen. Zo zijn delen van de stad geheel of gedeeltelijk afgesloten, rijdt het openbaar vervoer volgens aangepaste tijden langs aangepaste routes en mogen horecagelegenheden langer open zijn. Vanaf 5 oktober 00.00 uur is alles weer normaal. Dan zijn alle atracties weer verwijderd. Het reuzenrad vormt hierop mogelijk een uitzondering.

Meer informatie
Voor meer informatie of eventuele vragen, kan je contact opnemen met Bureau Evenementen van de gemeente Leiden via 071-5165144 of evenementen@leiden.nl. Een overzicht van alle maatregelen zijn in het pdf-bestand naast dit bericht te lezen. Ook kun je meer informatie vinden via www.leiden.nl/leidsontzet.

Programmering
Het volledige programmaoverzicht vind je op www.3october.nl.

Winkels gesloten
Op verzoek van- en in overleg met de winkeliersverenigingen in de Leidse binnenstad is ook dit jaar het advies gegeven om op dinsdag 3 oktober gesloten te blijven. 


Centrummanagement Leiden
Centrummanagement Leiden wenst iedereen een mooi feest toe! Ons kantoor zal op maandag 2 oktober slechter bereikbaar zijn dan jullie van ons gewend zijn. Op dinsdag 3 oktober zijn wij gesloten zijn. Woensdag 4 oktober zijn wij uiteraard gewoon weer bereikbaar.


Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems