logo logo
 
 

Winkel-evenementen in Leidse binnenstad

placehold

Dit jaar worden drie evenementen georganiseerd voor en door de winkels en horeca van de Leidse Binnenstad: De Winkelmarathon van 11 t/m 17 mei, een Fashion Festival op 28 september (tot 21.00 uur) en Black Friday op vrijdag 22 november (tot 21.00 uur).

 

De Winkelmarathon 11 t/m 17 mei

In de week voorafgaande aan de Leiden Marathon (18 en 19 mei) wordt met een Winkelmarathon aangehaakt op dit evenement, met een loterij met aantrekkelijke prijzen. Bij een besteding van minimaal €20,- mogen klanten naam en telefoonnummer achterlaten om kans te maken op een fantastisch prijzenpakket, samengesteld door betrokken winkeliers en horeca-ondernemers.

Alle ondernemers kunnen een cadeaubon ter beschikking stellen voor de prijzenpakketten, nadere informatie volgt per e-mail of is op te vragen bij Centrummanagement Leiden.

Op 8 en 9 mei zullen de cadeaubonnen worden opgehaald en materialen worden langs gebracht bij alle winkels in de binnenstad: een doosje waarin de deelnemers hun naam en telefoonnummer kunnen doen voor elke kassa of toonbank. Tijdens de actieweek lopen mensen in gele en blauwe pakken door de straten met reclameborden waarop de actie te zien is.

De volle doosjes worden zaterdag 18 mei weer opgehaald, waarna een notaris een trekking zal doen. De winnaars wordt gevraagd ’s avonds naar Café De Vriend in de Doezastraat te komen waar zij, voorafgaande aan de 5 kilometerrun van de Leiden Marathon, in het zonnetje zullen worden gezet.

Bijeenkomst grootwinkelbedrijven
Dinsdag 19 maart jl. heeft het voojaarsoverleg plaatsgevonden met de stormmanagers van de grootwinkelbedrijven, wat weer een leuke en inspirerende avond was.

Er is een begin gemaakt met het organiseren van een Fashion Festival, waarbij we hopen dat zoveel mogelijk winkels zullen aansluiten. Er zullen er activiteiten op straat, maar ook in de winkels plaats vinden. Ook is besproken hoe we Black Friday meer op de kaart kunnen zetten. Zodra hier meer over bekend is brengen wij je daarvan op de hoogte.

Voor beide zijn nog mede-organisatoren welkom. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact op met Claudia de Zeeuw via claudiadezeeuw@xs4all.nl.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems