logo logo
 
 

Leiden Winkel Marathon: doe jij mee?

placehold

In de week voorafgaande aan de Leiden Marathon (18 en 19 mei) wordt met een Winkelmarathon aangehaakt op dit evenement, met een loterij met aantrekkelijke prijzen.


Deze zijn beschikbaar gesteld door de Leiden Marathon (3 x VIP-arrangement voor twee personen voor de marathon op 19 mei) en worden gevraagd aan de deelnemende winkels in de vorm van cadeaubonnen. Van de cadeaubonnen worden mooie prijzenpakketten samengesteld (1 x pakket t.w.v. 500 euro, 5 x pakket t.w.v. 250 euro).

Alle winkels krijgen doosjes voor bij elke kassa met onderstaande opdruk en bloknootjes voor briefjes die de klanten in het doosje mogen doen als ze 20 euro hebben besteed. Op het briefje schrijven deelnemers enkel hun naam en 06-nummer. De caissière bepaalt of iemand mee mag doen (als 20 euro is besteed).

Alle winkels worden gevraagd cadeaubonnen aan te leveren voor de prijzenpakketten. Bedrag naar keuze, minimaal drie bonnen per winkel. Op donderdag 9 mei tussen 10.00 uur en 18.00 uur worden de doosjes rondgebracht in de hele stad en de cadeaubonnen opgehaald. 

Vanaf zaterdag 11 mei tot en met vrijdag 17 mei loopt de actie en kunnen klanten hun briefjes in de doosjes doen. Op deze dagen lopen er elke middag vier mensen in gele en blauwe pakken door de hele binnenstad met winkelkarretjes met daarop grote borden met eveneens onderstaande opdruk om de bezoekers te attenderen op de actie.

Op zaterdag 18 mei worden de doosjes in de winkels opgehaald, worden de prijswinnaars getrokken door een notaris, worden de winnaars aan het eind van de middag gebeld en is de prijsuitreiking om 21.30 uur bij De Vriend in de Doezastraat, voorafgaand aan de Familyrun. Bij de prijsuitreiking zal pers aanwezig zijn en zijn ook alle deelnemende winkels van harte uitgenodigd voor een borrel.

Met hartelijke groet namens de organisatie, Nelly Brands en Claudia de Zeeuw, Centrummanagement Leiden of mail
claudiadezeeuw@xs4all.nl.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems