logo logo
 
 

Bershka komt ook naar Leiden!

placehold

Na Pull & Bear en Zara Home zal ook Bershka, onderdeel van de Inditex group, zich in Leiden gaan vestigen. Eind oktober/begin november 2017 zal de opening plaatsvinden in het pand aan de Haarlemmerstraat 175-179/Oude Rijn 56-58.


Dit wordt inmiddels bevestigd door Hans Gennotte, Vestigingsadviseur Binnenstad bij het Centrummanagement Leiden. Bershka neemt daarmee de plaats in van H&M, die inmiddels haar deuren geopend heeft in de Catharinasteeg in Leiden.

Hans Gennotte: ”Ik ben ervan overtuigd dat alle investeringen in het centrum van Leiden ervoor zorgen dat steeds meer sterke merken zich gaan vestigen in de binnenstad, zoals o.a. Hudson’s Bay, Zara Home, de vernieuwde Via Mio en nu dan ook Bershka. Bershka stond al lang op onze wensenlijst en we zijn dan ook enorm blij dat zij zich gaan vestigen in de vernieuwde Haarlemmerstraat.”

De doelgroep van Bershka kenmerkt zich als jong en gewaagd, op de hoogte van de laatste trends en geïnteresseerd in muziek, sociale netwerken en nieuwe technologieën. De winkels van Bershka onderscheiden zich wereldwijd door de strategische ligging en verzorgde architectuur. De vestigingen zijn omgetoverd in moderne ruimten, groot en met een verzorgde uitstraling, van de etalages tot aan de opstelling van de kleding. Bershka kiest in elke stad de beste winkelgebieden en vestigt zich op prominente plekken van de voornaamste winkelcentra. (bron: www.bershka.com/nl).

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems