Voor een levendige, economisch vitale binnenstad

Het Centrummanagement Leiden zet zich in om de binnenstad van Leiden levendig, aantrekkelijk en economisch vitaal te houden voor bewoners, bezoekers en ondernemers.

Het laatste nieuws

Over ons

Meld je aan voor de Trakteerkaart

Word inleverpunt voor de enige Leidse cadeaubon!

Voordelig lokaal bezorgen

Bij lokaal winkelen hoort lokaal bezorgen. Daarom werkt het Centrummanagement samen met MOSS. voor voordelige bezorging.

Dit doen wij

Het Centrummanagement Leiden is de belangenbehartiger van Leidse binnenstadondernemers. We zetten ons in voor het vergroten van de economische vitaliteit van de Leidse binnenstad, door het verhogen van het aantal bezoekers aan de binnenstad en het vergroten van de belevingswaarde van de Leidse winkelstraten.

Leiden heeft bezoekers veel te bieden, daarom laten we samen met Leiden&Partners met de Trakteer jezelf op Leiden-campagne zien dat een bezoek aan Leiden een echte traktatie is. Wij richten hierbij het vizier op vier sterke kwaliteiten van onze stad: winkelen, horeca, uitjes en overnachten. De campagne is gericht op de Leidse regio en daarbuiten.
De Trakteerkaart is een cadeaubon die alleen bij aangesloten Leidse ondernemers te besteden is. In het eerste jaar is er voor meer dan €150.000 aan Trakteerkaarten verkocht en zijn de cadeaubonnen bij 150 ondernemers in te wisselen. Deelname voor ondernemers is gratis, de verwerkingskosten worden betaald door het Centrummanagement.
Alleen door bij Leidse ondernemers te kopen, behouden we de levendige en historische binnenstad waar we allemaal zo trots op zijn. Dat is de boodschap aan Leidenaren van de door het Centrummanagement Leiden opgezette beweging Liever in Leiden. Door een campagne en online platform verspreiden we het idee achter Liever in Leiden.

Centrummanagement Leiden zet zich in voor de Leidse ondernemers

Het Centrummanagement Leiden zet zich in voor een Leiden met de beste binnenstad van Nederland. Onze inspanningen zijn erop gericht om de Leidse binnenstad bruisend, aantrekkelijk en economisch vitaal te maken. Dit doen we door de bereikbaarheid, ruimtelijke kwaliteit en het voorzieningenniveau optimaal aan te laten sluiten op de behoefte van de ondernemers en bezoekers, met een goede balans tussen levendigheid en leefbaarheid.

Wil je zelf ook ondernemen in Leiden?

Leiden heeft het allemaal! Ben je benieuwd welke kansen er voor jou liggen om te ondernemen in de Leidse binnenstad?