logo logo
 
 

De Pepernotenfabriek

placehold

Vanaf halverwege september 2018 kunnen er in de Pepernotenfabriek (Donkersteeg 17) weer pepernoten worden ingeslagen!

Lees verder
 

Catharinasteeg winnaar NRW Jaarprijs 2018

placehold

De NRW Jaarprijs is een prestigieuze prijs die al sinds 1989 wordt uitgereikt aan de beste retailontwikkeling van Nederland. Lees hier het juryrapport!

Lees verder
 

Uitnodiging Ondernemersdag071

placehold

Op 9 oktober a.s. vindt de volgende editie van Ondernemersdag071 plaats. Het centrale thema van deze editie is ‘Groei in de regio’ waarin een combinatie gezocht wordt met duurzaamheid en circulair ondernemen.

Lees verder
 

Groot onderhoud Parkeergarage Haarlemmerstraat

placehold

Op verzoek van de Gemeente Leiden informeren we je graag over de geplande onderhoudswerkzaamheden aan de Parkeergarage Haarlemmerstraat.

Lees verder
 

MyStyle

placehold

"Een droom die uitkomt! Een eigen modewinkel die alles biedt waar ik zelf altijd naar op zoek was.", aldus Helma 's-Gravemade over MyStyle. In september 2018 geopend in de Doezastraat, nummer 20!

Lees verder
 

Global Goals Social Impact Challenge

placehold

Gemeenten staan voor een enorme taak wat betreft de duurzaamheidsagenda. Circulaire economie, duurzamere consumptie- en productiepatronen, efficiëntere aanpak van afvalstromen en recycling, de energietransitie.

Lees verder
 

Collectiv. by Swan Leiden

placehold

Na Den Haag en Rotterdam opent vanaf 1 september 2018 Collectiv. by Swan nu ook een conceptstore in Leiden op Breestraat 103-105; het pand met een prachtige hoge glazen pui.

Lees verder
 

Leiden heeft OV-museumlijn

placehold

Leiden is een nieuwe buslijn rijker: OV-museumlijn 10. De OV-museumlijn verbindt de musea op het Bio Science Park met de binnenstad van Leiden en de daar gevestigde musea, horeca en winkels.

Lees verder
 

Sissy-Boy

placehold

De Breestraat heeft er weer een mooie aanwinst bij! Vanaf augustus 2018 is een tweede vestiging van Sissy-Boy hier neergestreken op nummer 81!

Lees verder
 

Vaarroute & brugtijden SAIL Leiden 2018

placehold

Klik hier voor een handig overzicht van de vaarroute en brugtijden tijdens SAIL Leiden 2018 (27-28-29 juli).

Lees verder