logo logo
 
 

Moers Thee & Meer

placehold

In de Pieterskerk-Choorsteeg op nummer 22 heeft zich sinds december een prachtige nieuwe winkel gevestigd. Een heuse aanwinst voor het winkelgebied!


Eigenaar Fredt Moers, jarenlang werkzaam geweest in de cultuursector, heeft zijn wens om met een fysiek product aan de slag te gaan verwezenlijkt.

Beleving
Naast het assortiment, met een verscheidenheid van meer dan honderd verschillende soorten thee, heeft Moers Thee & Meer een unieke eigenschap die het bezoeken meer dan waard is: Beleving. Vanaf het moment dat je de winkel binnenstapt word je ondergedompeld in een sfeer van serene rust en balans. De geur van thee die staat te pruttelen, de tot in perfectie vormgegeven uitstraling en het vakmanschap van Fredt Moers zorgen er voor dat alle zintuigen worden geprikkeld om alles van deze winkel goed in je op te nemen. 

Producten met een verhaal
Bij Moers Thee & Meer koop je geen thee, maar een compleet verhaal. De eigenaar vertelt met passie over de ontstaansgeschiedenis van thee, zijn keuzes van de leveranciers van producten en het overige assortiment in zijn winkel. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij Moers Thee & Meer terecht voor exclusief Italiaans tafellinnen, handgemaakt keramiek, eerlijke chocola en snoep van echte snoepkunstenaars. 

De thee die Moers verkoopt komt van een jong bedrijf dat duurzaam ondernemen en biologische productie vanzelfsprekend vindt. Vraag hem naar de het verhaal achter de chocolade die hij verkoopt en laat je verrassen door de productie en logistieke uitdagingen die hierachter zitten om het predicaat biologisch en duurzaam te verdienen!

Lokaal ondernemen
Wat ook bijzonder is, is het feit dat Moers Thee & Meer bewust met lokale partners samenwerkt, van de uitstraling en inrichting van de winkel tot aan het verkopen van keramiek van kunstenaars uit de Leidse regio. 

De theewinkel biedt ook 'Thee KW' (lees: Take Away, tea to go) aan. Klanten kunnen vanaf half elf 's ochtends terecht voor een kop thee om mee te nemen. In de toekomst wil Moers nog theeproeverijen en theeceremonies gaan organiseren. 


Centrummanagement Leiden wenst Fredt Moers veel succes met zijn winkel Moers The & Meer!

Meer informatie:
Moers Thee & Meer
Pieterskerk-Choorsteeg 22, Leiden
071-8871207

Ook te vinden op facebook en instagram.

Foto: Millford
 

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems