logo logo
 
 

Pakkenfabriek

placehold

PakkenFabriek is een initiatief van twee jonge, frisse ondernemers met kennis van en ervaring in de high-end fashion: Henk de Groot en Gertjan Visser. Na Den Haag, Breda en Haarlem hebben ze nu een prachtige winkel op de Breestraat 124 in Leiden geopend.


De winkel heeft een mooie brede pui, is ruim opgezet en daardoor is het een prachtige zaak geworden. Daar combineren ze hun frisse retailblik met ervaring: hun storemanager Dennis is jarenlang manager geweest van de afdeling herenmode in de V&D Leiden.

Henk de Groot vertelt: “Wij geloven in de ontwikkeling van het modebewustzijn van de Nederlandse man en zien tegelijkertijd dat er nog veel moet gebeuren. Die uitdaging gaan we graag met je aan! Van angstig, altijd aan de veilige kant en het liefst zo onopvallend mogelijk overtuigen wij je graag dat gesoigneerd niet gelijk staat aan ‘onmannelijk’ en dat een tikkie ijdelheid ook kan sieren. Wat ons betreft moet het voor iedere Hollandse kerel mogelijk zijn een modieuze, elegante en trendy outfit van hoogwaardige kwaliteit aan te schaffen tegen een betaalbare prijs”.
Hij vervolgt: “Investeren in de juiste garderobe is één van de beste investeringen die je kunt doen. Of het nu gaat om een nieuwe baan, die felbegeerde promotie of om het achterlaten van een waanzinnige indruk bij die ene speciale date: kleren maken de man!”

Pakkenfabriek werkt samen met bekende en nieuwe labels en doordat ze direct van de fabriek leveren kunnen ze tegen een uiterst scherpe prijs topkwaliteit bieden, uiteraard met de daarbij behorende service.

Hans Gennotte, vestigingsadviseur bij Centrummanagement Leiden, heet PakkenFabriek van harte welkom in Leiden en wenst ze veel succes!!
 

PakkenFabriek Leiden
Breestraat 124
2311 CX Leiden
info@pakkenfabriek.nl
www.pakkenfabriek.nl

Ook ondernemen in Leiden? Neem vrijblijvend contact op met Hans Gennotte, vestigingsadviseur Binnenstad Leiden, via hans@centrumvanleiden.nl of via 06-82339819. Ook kunt u een kijkje nemen op www.ondernemeninleiden.nl.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems