logo logo
 
 

Mozaiek enzo

placehold

Sinds 24 september is Leiden een prachtige kleurrijke winkel rijker. Mozaiek enzo is beslist de kleurrijkste winkel van Leiden. Er is niet alleen alles op het gebied van mozaïek te koop, ook kun je er kleurrijke woonaccessoires vinden en workshops volgen.


Caroline Berry-Kellerhuis is de trotse eigenaresse van deze sfeervolle winkel. Op reis in Amerika kwam ze erachter dat haar passie niet alleen bij kleuren lag, ze begon met spullen maken van mozaïek en ontdekte al snel dat hier vraag naar was. Daarna is ze vol enthousiasme zich gaan verdiepen in de materialen.

Terwijl ze meer ervaring opdeed merkte ze dat ze meer met mozaïek wilde doen, ze startte haar eigen winkel in de Diefsteeg 1, in het centrum van Leiden. Het gaafste wat er is is voor haar dat mensen vrolijk worden en energie krijgen van de dingen die zij maakt. Ze is er dan ook trots op dat ze mensen kan helpen door te doen wat zij leuk vindt.

Vanaf het moment dat je binnenkomt zetten de kleuren een lach op je gezicht. Nadat Caroline veertien jaar workshops gaf in haar eigen atelier voelde ze dat ze meer moest doen. Ze wilde haar eigen winkel waar ze niet alleen workshops kan geven, maar ook aan heel Leiden kan laten zien wat ze allemaal maakt en verkoopt.

Mozaiek enzo is open op woensdag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:30 en op zaterdag van 12:00 tot 17:00. De winkel is van onder tot boven gevuld met de mooiste kleuren. Veel producten zijn gemaakt met mozaïek, ook zijn er veel woonaccessoires zoals kleurvolle kastjes, fotolijstjes en tafeltjes. Van boven tot beneden is de winkel gevuld met kleur dat ervoor zorgt dat je telkens wat nieuws ontdekt.

Centrummanagement Leiden wenst Caroline enorm veel succes met Mozaiek enzo in onze mooie stad!


Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems