logo logo
 
 

Tikkeltje

placehold

Nadat Yvon van der Mey vier jaar geleden Tikkeltje overnam in Voorschoten heeft ze besloten om met deze leuke winkel te verhuizen naar de bekendste winkelstraat van Leiden, de Haarlemmerstraat.

 
Samen met Miralda Monfils zorgt Yvon ervoor dat de winkel sinds 29 september van maandag tot en met zaterdag open is. Het diepe historische pand zorgt voor een ruime winkelervaring.

Voordat Yvon Tikkeltje overnam bestond de winkel al ruim 30 jaar, hiermee heeft het in Voorschoten al een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd. Yvon heeft het vier jaar geleden overgenomen en staat nu met veel plezier in de winkel. Yvon en Miralda hopen in Leiden net zo’n grote naamsbekendheid te creëren als in Voorschoten.

In de winkel hangen veel verschillende kleuren kleding omdat dit volgens de onderneemsters erg belangrijk is. Wat Tikkeltje leuk maakt is dat ze zowel stoere als nette kinderkleding verkopen. Ze zorgen ervoor dat er een divers aanbod voor verschillende doelgroepen aanwezig is in de winkel. Met dit diverse aanbod spreken ze een diverse doelgroep aan waardoor zij een grote groep consumenten aanspreken.

Tikkeltje is van maandag tot en met zaterdag geopend aan de Haarlemmerstraat 206.

Centrummanagement Leiden wenst Yvon en Miralda erg veel succes als onderneemsters in de prachtige binnenstad van Leiden.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems