logo logo
 
 

GENTS

placehold

Pakkenwinkel GENTS is verhuisd! Wegens ruimtegebrek was het noodzakelijk om een nieuwe locatie te zoeken. GENTS zal te vinden zijn op de Haarlemmerstraat 149. De oude locatie op de Haarlemmerstraat 127 zal tijdelijk omgetoverd worden tot een outlet store.


Een gigantische verhuizing was het niet aangezien GENTS nu ongeveer 100 meter verder is gevestigd in dezelfde straat. GENTS is toch erg trots op de nieuwe locatie en gelijk hebben ze, de winkel ziet er fantastisch uit en biedt faciliteiten die de oude vestiging niet had. Vooral de ruimte is een waarneembaar verschil waar GENTS erg blij mee is. De oude locatie was naar eigen zeggen ‘fantastisch’ maar om te blijven groeien was een ruimer winkelpand noodzakelijk. Het oude winkelpand is nog niet helemaal verdwenen, GENTS heeft de oude locatie weten om te toveren tot een tijdelijke outlet store. Deze outlet store zal ongeveer 3 maanden geopend blijven.

Shopmanager Dieke van der Zalm is erg trots met hoe de nieuwe winkel is vormgegeven. Mede door de uitstraling van de winkel en de goede nieuwe locatie tegenover de Hema verwacht Dieke het succes van de oude locatie door te zetten.

Ondanks de verhuizing van de herenmode zaak zal het geen invloed hebben op het assortiment. Complete smokings, rokkostuums en pakken zullen nog steeds tegen een betaalbare prijs worden aangeboden. GENTS zal zich blijven onderscheiden door producten aan te bieden die kwalitatief maar ook qua prijs aantrekkelijk zijn.

Centrummanagement Leiden wenst GENTS heel veel plezier en succes op de nieuwe locatie.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems