logo logo
 
 

Mountain Warehouse

placehold

Leiden heeft er een nieuwe aanwinst bij, Mountain Warehouse opent haar deuren op de Haarlemmerstraat 140.


Mountain Warehouse heeft voet aan de grond gezet in Nederland. Het in 1997 gestarte bedrijf heeft ruim 160 winkels in het Verenigd Koninkrijk en enkele tientallen in de rest van Europa. Ook zijn ze flink aan het uitbreiden in de Verenigde Staten en Nieuw Zeeland. Nu is Nederland aan de beurt en heeft Mountain Warehouse ervoor gekozen om in Leiden haar eerste vestiging te openen.

Mountain Warehouse staat bekend om haar sportieve kleding met een fashion tintje voor alle outdoor sporten. En dit alles dan ook nog eens voor een betaalbare prijs.

Speciaal voor de opening heeft Thomas Storm, storemanager, veel artikelen afgeprijsd. Bovenop deze huidige kortingen wil Mountain Warehouse nog eens mooie welkomskorting aan de klanten aanbieden. Bij besteding van minimaal €30,- krijgt u tijdens het openingsweekend (16 t/m 18 maart) bovenop de reeds bestaande kortingen nog eens 20% welkomskorting.

Thomas en zijn team hopen u graag snel te mogen verwelkomen op de Haarlemmerstraat 140.

Centrummanagement Leiden is erg verheugd met de komst van Mountain Warehouse naar Leiden en wenst het gehele team veel succes.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems