logo logo
 
 

Scotch & Soda

placehold

Sinds kort is onze sleutelstad weer een prachtige kledingwinkel rijker: Scotch & Soda! De Nederlandse kledingwinkel heeft sinds 2 weken een prachtige winkel geopend in Leiden aan de Aalmarkt 8A.


Scotch & Soda is een kleding winkel die in 1985 is opgericht en in 2001 een rebranding is ondergaan, met als doel het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. Naast de prachtige kleding die Scotch & Soda biedt vinden ze service en winkelbeleving uiterst belangrijk. Dat is ook het eerste wat opvalt als je de winkel in Leiden binnenkomt. Alles ziet er netjes geordend uit en er hangt een unieke sfeer die je niet in elke winkel tegenkomt. De sfeer wordt versterkt door de vriendelijke werknemers die erg enthousiast zijn om voor jou een passend kledingstuk te vinden.

Scotch & Soda is in bijna alle grote steden in het land gevestigd, maar Scotch & Soda ziet kansen in de middelgrote steden. Dat is ook de reden dat ze veel nieuwe kleinere winkels openen om de verdeling in het land te verbeteren. Shop Manager Martine is erg blij met deze ontwikkeling. Bij het stellen van de vraag hoe ze de eerste week in Leiden heeft ervaren begon ze te glimlachen. Volgens Martine is iedereen hartstikke enthousiast en voor Scotch & Soda is dat alleen maar fijn om te horen.

Martine wilt iedereen in Leiden uitnodigen om een keer een kijkje te nemen in de winkel.
Aangezien de Scotch & Soda beleving pas echt te proeven is bij een bezoek aan de winkel.
Voor meer informatie bezoek de website van Scotch & Soda:
https://www.scotch-soda.com/nl/nl/home


Centrummanagement Leiden wenst Scotch & Soda heel veel plezier en succes in Leiden.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems