logo logo
 
 

Nieuw bij CML: Sofie Dijkhuizen

placehold

Vanaf januari 2019 is Sofie Dijkhuizen, Vestigingsadvsieur Binnenstad Leiden, gestart bij Centrummanagement Leiden. Zij stelt zich graag kort even aan je voor!


Ik ben Sofie Dijkhuizen en begin januari gestart als Vestigingsadviseur Binnenstad Leiden bij Stichting Centrummanagement Leiden. In deze functie zie ik alles terugkomen wat ik graag doe, namelijk het verbinden van partijen, maar ook creatieve concepten verwezenlijken en samen met ondernemers Leiden nog mooier maken.

In mijn vrije tijd breng ik het liefst zoveel mogelijk tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Sportief bezig zijn en genieten van de kleine dingen, daar word ik blij van!

Zoek je een locatie, wil je een onderneming starten, verhuizen met je bedrijf of ken je iemand die deze kans wilt pakken? Stichting Centrummanagement Leiden is het centrale informatiepunt voor ondernemers in de binnenstad van Leiden. Wij helpen je graag op weg middels gratis en onafhankelijk advies over de mogelijkheden voor retail (detailhandel en horeca) en vestigen in de binnenstad.

Neem contact op met Sofie Dijkhuizen via
sofie@centrumvanleiden.nl.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems