logo logo
 
 

Vrijwilligers Winter Wonder Weken in het zonnetje gezet

placehold

Zondagmiddag 3 februari werden de vrijwilligers bedankt voor hun fantastische inzet tijdens de diverse evenementen van de Winter Wonder Weken.


Elke bijdrage die je levert als vrijwilliger is hierbij waardevol. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor onze stad en een bedanktfeestje is dan het minste wat je kunt doen om als organisatie je dank te laten blijken. Het is daarbij natuurlijk ook gewoon heel gezellig! Maar dit keer was er wel een vrijwilliger die we extra in het zonnetje wilden zetten: Jeffrey Glasbergen.

In 2007 begon hij als mini-pietje en vanaf 2013 werd hij verantwoordelijk voor de Intocht van Sinterklaas en in 2015 ook nog van het Huis van Sinterklaas. Een enorme prestatie, zeker als je je bedenkt dat Jeffrey nu pas 23 jaar is. Zijn goede (pieten)vriend Olaf Lepoeter mocht hem namens Centrummanagement Leiden enkele cadeautjes aanbieden, waaronder zijn BVO (een Bacootje Voor Onderweg) waarbij duidelijk naar voren kwam hoe belangrijk Jeffrey is geweest voor alle Sinterklaas-activiteiten. Tot slot kreeg Jeffrey van zijn andere (pieten)vriend Nico de enige echte sleutel van het Huis van Sinterklaas. Dit betekent wel dat Jeffrey elk jaar het huis zal moeten blijven openen…gezien de positieve reactie van alle vrijwilligers en Jeffrey zelf, zou dat zomaar eens een nieuwe mooie traditie kunnen worden.

Foto: Emile van Aelst.
Verslag Emile van Aelst: www.leidseglibber.nl.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems