logo logo
 
 

Ondernemersdag071

placehold

Tijdens Ondernemersdag071 op donderdag 21 november 2019 gaat Economie071 met verschillende ondernemers in gesprek. Wat speelt er in de regio en hoe gaan zij daar mee om?


Economie071 biedt een programma met een ‘Kijkje in de keuken van de Flora’ en een interactieve talkshow gehost door BNR’s Rens de Jong en afwisselende gasten. Samen vormen zij dé mix van inspiratie, verbinding en kennisdeling voor jou en je onderneming.

Talkshow 071 en jij bepaalt mee!

Tijdens Ondernemersdag071 gaat Economie071 met verschillende ondernemers in gesprek. Wat speelt er in de regio en hoe gaan zij daar mee om? Met de inzet van een interactief stemsysteem geef jij sturing aan de talkshow en meet Economie071 meteen wat jij als ondernemer in de 071-regio denkt en doet. Jouw mening en reacties bepalen waarover de gasten verder praten. Je bent zo dus écht betrokken bij de inhoud. Host van de talkshow is Rens de Jong, bekend van BNR en gespecialiseerd in alles wat ondernemerschap, innovatie en technologie raakt.

Thema’s die jouw onderneming raken

Economie071 heeft drie belangrijke thema’s waar ondernemers en bestuurders over inspireren en discussiëren:

• Human Capital: er heerst krapte op de arbeidsmarkt. Hoe behoud je talent? Hoe trek je de juiste mensen naar je toe? Omdenken van functies naar vaardigheden kan een oplossing bieden.

• Technologisering van jouw bedrijf: de digitale wereld heeft steeds meer te bieden voor jou en je klanten. Hoe zorg je dat digitalisering voor je gaat werken? Want waar te beginnen en is het echt wel zo belangrijk voor jouw business?

• Ruimte voor ondernemerschap: letterlijk en figuurlijk. Ruimte is schaars en dus een uitdaging. En hoe sluit bereikbaarheid daar op aan? Bedrijventerreinen veranderen; een uitdaging voor gemeenten én ondernemers. Hoe gaan we dit samen regelen?

Innovatie tijdens een Kijkje in de keuken van de Flora

Voorafgaand aan de talkshow biedt Economie071 je een uniek ‘kijkje in de keuken’ van hét handelscentrum van onze regio: Royal FloraHolland. Jaarlijks wordt hier voor meer dan € 4 miljard aan bloemen en planten verhandeld. Innovatie staat tijdens de rondleiding centraal. Wil jij deze unieke kans niet missen, meld je dan snel aan, er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers aan dit onderdeel.

Actieve netwerkborrel

Geïnspireerd worden is leuk, maar nieuwe contacten leggen met mogelijk commerciële kansen is natuurlijk nog beter. Tijdens de netwerkborrel brengt Economie071 je daarom in contact met collega-ondernemers uit de regio.

Aanmelden

Ondernemersdag071 vindt plaats bij Royal FloraHolland, Laan van Verhof 3 in Rijnsburg. Je kunt gratis parkeren op het bijbehorende parkeerterrein.

14.45 uur Ontvangst deelnemers rondleiding
15.00 uur Rondleiding Royal FloraHolland
16.00 uur Ontvangst deelnemers plenaire programma
16.15 uur Start programma Ondernemersdag071
17.30 uur Actieve netwerkborrel
19.00 uur Einde bijeenkomst


Meer informatie? Klik hier.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems