logo logo
 
 

Gijs Holla nieuwe centrummanager Centrummanagement Leiden

placehold

Gijs Holla gaat vanaf begin volgend jaar aan de slag als de nieuwe centrummanager van Centrummanagement Leiden. Hij is de opvolger van Hans Gennotte.


Holla werkt nu als manager bestuursstaf en bestuurssecretaris bij de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) in Utrecht. In Leiden is hij vooral bekend als raadslid en fractievoorzitter van de PvdA. Deze functies zal hij in de eerstvolgende raadsvergadering op 3 december neerleggen.

Gijs Holla is blij met zijn benoeming. ‘Ik heb er enorm veel zin. Dit is voor mij een droombaan! Als centrummanager ga ik voor en met de ondernemers in het centrum aan de slag om de mooiste binnenstad van Nederland nog aantrekkelijker, beter bereikbaar en economisch vitaler te maken’.

CML-voorzitter Hans Janssens: ‘De keuze voor Gijs was unaniem. Hij is een belangenhartiger met een groot hart voor de stad en hij heeft een schat aan nuttige kennis en ervaring, die hij nu voor de ondernemers gaat inzetten. Zijn nieuwe rol zal anders zijn dan die hij tot nu toe speelde in de stad en hij staat te popelen om aan de slag te gaan. Daar hebben we als bestuur alle vertrouwen in’.

Holla gaat per 1 februari aan de slag. Holla: ‘Ik begin niet op kantoor, maar bij de ondernemers in de binnenstad, door in hun winkels en in de horeca mee te lopen en de dagelijkse praktijk te ervaren. Zo leer ik de uitdagingen die voor mij liggen het snelste kennen en kan ik met veel ondernemers persoonlijk kennis maken”.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems