logo logo
 
 

Mano’s

placehold

Mano's is een eetgelegenheid waar ze gezonde maaltijden in een bowl maken (ook vegetarische en veganistische maaltijden).

Lees verder
 

Mano's

placehold

Mano's is een eetgelegenheid waar ze gezonde maaltijden in een bowl maken (ook vegetarische en veganistische maaltijden). Je kunt er zowel ontbijten, als lunchen én avondeten. Je hebt daarnaast ook de de keuze om het mee te nemen of te laten bezorgen.

Lees verder
 

De automatiek Lendfers & De Jong

placehold

Delicatessenwinkel, vergaderlocatie, proeflokaal… De automatiek Lendfers & De Jong is het allemaal.

Lees verder
 

Collectiv. by Swan

placehold

De conceptstore wordt gevuld, gestyled en bemenst door ongeveer 30 samenwerkende kleine ondernemers.

Lees verder
 

La Luuz Bootz

placehold

La Luuz is een nieuw merk gevestigd in Leiden. Hun bootz zijn Goodyear Welted en handgemaakt in Spanje. Ze zijn gemaakt met liefde, plezier, ervaring en passie.

Lees verder
 

Ace & Tate

placehold

Deze brillenwinkel is vooral voor iedereen die een hippe bril wilt, maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen.

Lees verder
 

Kringloop Vintage & More

placehold

Lekker rondsnuffelen, op zoek naar snuisterijen, meubels of kleding, uw oude bruikbare spullen inleveren of laten ophalen, gezellig een kop koffie of thee drinken met een broodje of een stuk taart. Het kan allemaal bij Vintage and More

Lees verder
 

Enquête Binnenstad Online

Geef je mening over de Leidse binnenstad via de enquête -Binnenstad Online-. De resultaten van deze enquête worden gebruikt voor het maken van een nieuw plan voor de binnenstad voor de komende vijf jaar (2020-2025).

Lees verder
 

Bouwnieuws Haarlemmerstraat 17 en 18 juni

Het is bekend wanneer de bouwkraan wordt geplaatst. Op de avond van 17 en 18 juni wordt de kraan geplaatst op de bouwlocatie aan de Haarlemmerstraat.

Lees verder
 

Leiden wederom in top 10 meest vitale binnensteden!

placehold

De Leidse binnenstad wordt steeds vitaler! Volgens Goudappel Coffeng is Leiden drie plaatsen gestegen t.o.v. twee jaar geleden en komt daarmee op de zesde plek!

Lees verder