logo logo
 
 

Niet fietsen in voetgangersgebied

placehold

Centrummanagement Leiden organiseert samen met ondernemers en Handhaving een actie tegen het fietsen in voetgangersgebieden in het centrum.

Lees verder
 

SAVE THE DATE: Ondernemersborrel Leiden

placehold

Op woensdag 22 mei vindt de ondernemersborrel 'samen maken we de stad' in de Stadsgehoorzaal plaats. Bekijk hier de uitnodiging.

Lees verder
 

Komst Heineken Nederland Commercie grote aanwinst voor Leiden!

placehold

We zijn zeer verheugd met het bericht dat het commerciële hoofdkantoor van Heineken zich in het eerste kwartaal van 2020 zal gaan vestigen in de “Lorentz”, de nieuwe ontwikkeling naast Leiden Centraal Station.

Lees verder
 

BinnenstadsBorrel 10 april!

placehold

Woensdag 10 april vond de negende editie van de BinnenstadsBorrel plaats in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden.

Lees verder
 

Raas Bikes

placehold

Aan de Middelweg 30 vinden we tegenwoordig Raas Bikes. Onze Vestigingsadvieseur Binnenstad Leiden, Sofie Dijkhuizen, ging langs met onze gloednieuwe 'STADSPLANK'! Een klein welkomstcadeautje.

Lees verder
 

CECIL

placehold

In de Haarlemmerstraat 35 vinden we tegenwoordig een nieuwe kledingwinkel: CECIL. Onze Vestigingsadvieseur Binnenstad Leiden, Sofie Dijkhuizen, ging langs met onze gloednieuwe 'STADSPLANK'! Een klein welkomstcadeautje.

Lees verder
 

Universiteit en ondernemers ontmoeten elkaar

placehold

Woensdag 10 april jl. kwamen ruim 200 ondernemers uit de binnenstad bij elkaar om de negende editie van de BinnenstadsBorrel in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden te vieren.

Lees verder
 

Winkel-evenementen in Leidse binnenstad

placehold

Dit jaar worden drie evenementen georganiseerd voor en door de winkels en horeca van de Leidse Binnenstad: De Winkelmarathon van 11 t/m 17 mei, een Fashion Festival op 28 september (tot 21.00 uur) en Black Friday op vrijdag 22 november (tot 21.00 uur).

Lees verder
 

Dag voor de Binnenstad

placehold

Vrijdag 29 maart jongstleden namen Hans Gennotte namens Centrummanagement en Jet van Haastrecht als Programmamanager Binnenstad namens de Gemeente Leiden deel aan de ‘Dag voor de Binnenstad’ in Eindhoven.

Lees verder
 

Stage Projectmedewerker Retailstrategie

placehold

Centrummanagement Leiden heeft voor komend najaar een stagevacature 'Projectmedewerker Retailstrategie' beschikbaar.

Lees verder