logo logo
 
 

Harlem 6

placehold

Sinds kort is het centrum van Leiden een sfeervolle winkel rijker. Harlem 6 is de nieuwe winkel gevestigd op de Haarlemmerstraat 6. De naam is geen toeval, deze is natuurlijk ontstaan toen de winkel op deze locatie werd gevestigd.

Lees verder
 

Informatieavond binnenstad oost

placehold

Er gebeurt veel in de Leidse binnenstad! Ook in uw buurt zijn veel plannen in ontwikkeling. Graag nodigen wij u daarom uit voor een informatieavond om u bij te praten over de voortgang.

Lees verder
 

Tikkeltje

placehold

Nadat Yvon van der Mey vier jaar geleden Tikkeltje overnam in Voorschoten heeft ze besloten om met deze leuke winkel te verhuizen naar de bekendste winkelstraat van Leiden, de Haarlemmerstraat.

Lees verder
 

Leiden geeft groen licht voor megawinkel Haarlemmerstraat

placehold

De nieuwe Catharinasteeg is amper open of ook het laatste deel van het Aalmarktproject kan worden uitgevoerd.

Lees verder
 

Leiden pakt extra uit met Winter Wonder Weken 2017

placehold

Voor het zevende opeenvolgende jaar organiseert Centrummanagement Leiden de Winter Wonder Weken. Dit jaar nog meer beleving op de drijvende Ijsbaan en Kerstmarkt!

Lees verder
 

BinnenstadsBorrel feestelijke aftrap voor openingsfestival nieuwe winkelrondje

placehold

Woensdagavond 8 november vond in de Catharinafoyer van de Stadsgehoorzaal in Leiden de zesde editie van de BinnenstadsBorrel plaats.

Lees verder
 

Het winkelrondje is compleet

Vierdaags stadsfestival van 9 t/m 12 november! Begin juni opende Paul Laudy, wethouder Bouw en Openbare Ruimte, samen met projectontwikkelaar MRP de Catharinasteeg. Hiermee werd het nieuwe winkelrondje compleet.

Lees verder
 

Leiden genomineerd voor drie prijzen!

placehold

Dit jaar heeft Leiden zich weten te nomineren voor Kunststad van het jaar en in twee categorieën van de Betonprijs 2017.

Lees verder
 

Ridderlijke kaas van Ed Chavernac

placehold

Ed Chavernac eigenaar van ‘De Fransoos, kaas & delicatessen’ kan zijn geluk niet op, Ed Chavernac is namelijk toegelaten tot een heel speciaal kaasgilde, Guilde des Maîtres Fromagers aux Pays-Bas.

Lees verder
 

Topdrukte in de Leidse binnenstad verwacht: Open Dag Universiteit en Stoffenmarkt!

placehold

Op zaterdag 14 oktober worden er ruim 12.000 bezoekers verwacht in de Leidse binnenstad.

Lees verder