logo logo
 
 

Laatste kans! Plaats jij een gratis advertentie in de qoodybag van Leiden Marathon?

placehold

De 'Qoodybag' van Leiden Marathon: een digitale goodiebag die zij gaan aanbieden aan alle 15.000 deelnemers van de marathon.

Lees verder
 

VVV Leiden viert vijf jaar ‘city hosts’ in de binnenstad

placehold

City hospitality team in een nieuw jasje!

Lees verder
 

Retailsloep 2018

placehold

Vaar op vrijdag 25 mei 2018 met ons mee door de Leidse grachten en beleef, ontdek en overtuig jezelf waarom Leiden dè stad is waar je als ondernemer kansrijk kunt ondernemen.

Lees verder
 

Nieuwe winkelcampagne voor Leiden

placehold

Leiden is OPEN is volop bezig met het ontwikkelen van een nieuwe winkel campagne voor Leiden. De boodschap is simpel maar doeltreffend, “kom winkelen in Leiden”.

Lees verder
 

Winkelmarathon

placehold

De winkelmarathon is een actie om het winkelen in Leiden en de marathon te stimuleren. Tijdens de winkelmarathon maakt u kans op mooie prijzen die worden aangeboden door winkels in Leiden.

Lees verder
 

Verkeerssituatie Bostelbrug gewijzigd

placehold

Vanaf donderdag 19 april 05.00 uur (in de ochtend) tot begin juni is de Bostelbrug afgesloten voor vrachtverkeer en is de verkeerssituatie bij de brug gewijzigd.

Lees verder
 

Ondernemers ontmoetten en vonden elkaar op 10 april

placehold

LEIDERDORP – De organiserende ondernemersverenigingen uit de regio zagen dinsdag 10 april ongeveer 300 ondernemers afkomen op alweer de zesde editie van Ondernemersdag071.

Lees verder
 

Uitnodiging! Ondernemersborrel Leiden

placehold

De Ondernemersborrel van Leiden is een waardevol moment om elkaar te ontmoeten! Het college van burgemeester en wethouders van Leiden nodigt u woensdag 30 mei van harte uit voor dit jaarlijkse evenement.

Lees verder
 

Young Rembrandt Studio, unieke stop op de Leidse Rembrandt route

placehold

Maak in 7 minuten kennis met de jonge Rembrandt.

Lees verder
 

Herinrichting Morsstraat

placehold

Dinsdag 3 april startte aannemersbedrijf Sloos en Zoon BV met de herinrichting van de Morsstraat. De straat wordt voorzien van nieuw straatwerk en krijgt een nieuwe inrichting.

Lees verder