logo logo
 
 

 

Netwerkbijeenkomsten 

 

In Leiden geloven we dat een heldere no-nonsense uiteenzetting van investeringen, kansen en lopende projecten een belangrijk vertrekpunt is om wel of niet te investeren en te ondernemen.

Het is belangrijk om actief contacten te leggen en op zoek te gaan naar nieuwe initiatieven voor de Leidse Binnenstad. Daarom organiseren we jaarlijks in het voorjaar de Retailsloep en in het najaar de Open Pandendag. Daarnaast zijn we partner van de gemeente Leiden op de PROVADA


Retailsloep 

De Retailsloep is een initiatief van Centrummanagement Leiden. Samen met experts van de Gemeente Leiden, makelaars, vastgoedeigenaren en het Leids Startersfonds worden (potentiële) ondernemers tijdens een vaartocht door de binnenstad op de hoogte gebracht van de huidige ontwikkelingen, hotspots, beleidsmatige veranderingen en trends in de binnenstad van leiden.

Dit jaar vond de Retailsloep plaats op 25 mei 2018.

klik hier voor meer informatie (ook van voorgaande edities).

placehold


Open Pandendag

In 2013 werd voor het eerst het initiatief genomen om door middel van een ‘Open Pandendag’ het aanbod aan panden in de Leidse binnenstad onder de aandacht te brengen aan potentiële retailers.

De Open Pandendag is een jaarlijks terugkerend evenement dat is ontstaan vanuit de samenwerking met de makelaars en de gemeente Leiden. Het evenement is door de jaren heen een breder programma gaan aanbieden, waardoor er een grotere groep geïntersseerden is ontstaan - maar in de basis zal het evenement vooral dienen voor het vrijblijvend bezichtigen van lege panden.

Dit jaar vindt de Open Pandendag plaats op 28 september 2018.

Klik hier voor meer informatie (ook van voorgaande edities).

Bijeenkomsten 

Ook voor de binnenstadsondernemers organiseren wij regelmatig bijeenkomsten om hen op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de binnenstad. Daarnaast organiseren wij door het jaar heen een aantal workshops ten behoeve van het verbeteren van de kennis & kunde van de ondernemers.

Klik hier voor een overzicht.