logo logo
 
 

3. Nice to know

placehold


Ondernemersspreekuur
Iedere week kunt u op vrijdag tussen 14:00-16:00 uur binnenlopen in het Leids Handelshuis (Stationsweg 26, Leiden) voor al uw vragen met betrekking tot ondernemen. 

Siebe Winnubst
of Hans Gennotte zullen met u in gesprek gaan. 

Leids Startersfonds
Het Leids Startersfonds is er voor beginnende en bestaande enthousiaste ondernemers uit de retail, dienstverlening en/of horeca met een goed en onderscheidend plan, die naast hun eigen vermogen, toch geen (toereikende) financiering kunnen krijgen van de traditionele financiers. Een voorwaarde is wel dat de ondernemer een winkelpand in Leiden betrekt. De leningen die worden verstrekt liggen tussen de 10.000 en 50.000 euro.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie.

De Leidse Binnenstad

Klik hier voor meer informatie over ondernemen in de Leidse binnenstad. 

Benieuwd naar onze projecten of projecten in de binnenstad? Neem contact met ons op via
ondernemen@centrumvanleiden.nl of via 071-5140435.

placehold


Het Leids Handelshuis
Op de begane grond worden bezoekers welkom geheten in de prachtige VVV brandstore, waar het Leidse verhaal op een moderne en mooie manier wordt uitgebeeld. Op de eerste verdieping zijn alle organisaties gehuisvest in een modern en open kantoor, dat de samenwerking tussen partijen bevordert. Ook de gemeente Leiden huurt een aantal werkplekken in het Leids Handelshuis, en partijen als het Ondernemersklankbord zijn ook regelmatig aan de Stationsweg te vinden. Loopt u gerust eens binnen aan de Stationsweg 26!

Begane Grond