logo logo
 
 


Onze activiteiten en projecten zijn er op gericht om meer bezoekers, meer bestedingen en meer waardering voor binnenstad Leiden na te streven. Onze visie is dan ook “de binnenstad bruisend, aantrekkelijk en economisch vitaal te houden”. Samenwerking staat voor ons hoog in het vaandel. Dit doen wij samen met de winkeliers- en ondernemers- verenigingen, Gemeente Leiden en partners uit de stad.
 

Ondernemen is investeren. En daar hoort risico bij. Risico’s kun je nooit voor 100% uitsluiten. Maar met eigen ogen kansen zien en kennis te maken met successen van anderen doen het lef groeien om te investeren en te ondernemen. In Leiden geloven we dat een heldere en no-nonsense uiteenzetting van investeringen, kansen en lopende projecten een belangrijk vertrekpunt is om wel of niet te investeren of te ondernemen (zie ook de Open Pandendag):
 

De doorbraak van de Catharinasteeg én de bouw van de twee parkeergarages is een bewijs dat wij er alles aan doen om ondernemen in Leiden succesvol te laten zijn. Ondernemen in Leiden is kansrijk.
 

Maak kennis met de sfeergebieden, onze pandenbank en alle 
ondernemersinformatie en download ook ons boek met daarin een uitgebreid overzicht met facts&figures
 “Ontdek Winkelstad Leiden!”


Wil je meer weten over de ontwikkelingen ten behoeve van de retail in Leiden? Maak nu een (telefonische) afspraak via
071-5140435 of via ondernemen@centrumvanleiden.nl

Ondernemen?  Winkelgebieden  Pandenbank  Informatie