logo logo
 
 

Ontdek Winkelstad Leiden

placehold


Onze activiteiten en projecten zijn er op gericht om meer bezoekers, meer bestedingen en meer waardering voor binnenstad Leiden na te streven. Onze visie is dan ook “de binnenstad bruisend, aantrekkelijk en economisch vitaal te houden”. Samenwerking staat voor ons hoog in het vaandel. Dit doen wij samen met de winkeliers- en ondernemers- verenigingen, Gemeente Leiden en partners uit de stad.
 

Ondernemen is investeren. En daar hoort risico bij. Risico’s kun je nooit, en zeker niet voor 100% uitsluiten. Maar met eigen ogen kansen zien en kennis te maken met successen van anderen doen het lef groeien om te investeren en te ondernemen. In Leiden geloven we dat een heldere en no-nonsense uiteenzetting van investeringen, kansen en lopende projecten een belangrijk vertrekpunt is om wel of niet te investeren of te ondernemen (zie ook de Open Pandendag):
 

de doorbraak van de Catharinasteeg én de bouw van één van de twee parkeergarages is een bewijs dat wij er alles aan doen om ondernemen in Leiden succes vol te laten zijn. Ondernemen in Leiden is kansrijk.
 

Maak kennis met De Winkelgebieden, onze Pandenbank en alle Ondernemersinformatie en download ook ons boek
“Ontdek Winkelstad Leiden!”


Wilt u meer weten over de ontwikkelingen ten behoeve van de retail in Leiden? Maak nu een (telefonische) afspraak via 071-5140435 of via ondernemen@centrumvanleiden.nl