logo logo
 
 

placehold


ETALERENDatum: Dinsdag 29 mei
Locatie: HUBspot
Aanvang: 18.00 uur inloop met broodje
Trainer: Esther Blankensteijn & Jacqueline van Beek
placehold


Over Esther & Jacqueline

In 2016 heeft Esther samen met Jacqueline de Kerstmarkt Leiden helemaal in kerstsfeer gebracht. Maar velen zullen haar wellicht kennen als de projectcoördinator van het Pop-up Warenhuis in het oude V&D pand, inmiddels Hudson's Bay.

Esther en Jacqueline hebben samen meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van etaleren en visual merchandising.


website: www.krulmetstijl.nl


Waarom etaleren?
Online wordt steeds belangrijker, maar met een aantrekkelijke etalage haal je de klanten echt naar binnen. Daarbij is een juiste beleving in jouw winkel belangrijk om klanten jouw producten op zo’n aantrekkelijk en overzichtelijk mogelijke manier te presenteren.

Benieuwd naar de presentatie van de workshop? Klik op onderstaande PDF!


Wil je ook meedoen met de etalagewedstrijd? Lees dan snel hieronder verder.

Etalagewedstrijd

placehold

Doe mee en zet Leiden helemaal in de sfeer van de Leidse Lakenfeesten
Op verzoek van diverse ondernemers uit de binnenstad en in samenwerking met LeidenShopping organiseren wij dit jaar opnieuw een etalagewedstrijd. Deze vindt plaats in de maand juni en krijgt daarmee het toepasselijke thema ‘De Lakenfeesten’. Elke ondernemer die mee wil doen, ontvangt gratis een pakket witte en rode lakens die zij naar eigen inzicht in hun onderneming kunnen gebruiken. Maar je mag natuurlijk ook zelf aan de slag met materialen, zolang deze maar in de kleuren wit en/of rood zijn. Iedereen kan meedoen: retail, horeca, diensten en cultuur.

Stemmen op jouw favoriete etalage
Gedurende de hele maand juni kunnen bezoekers van onze stad stemmen op hun favoriete etalage. Dit kan via alle online kanalen van LeidenShopping. Daarnaast ontvangt elke deelnemender ondernemer flyers met een uitleg over de Lakenfeesten met op de achterzijde een stemformulier. Bezoekers kunnen dus zowel online als offline stemmen. Daarnaast zal een jury alle etalages beoordelen en worden van al deze etalages foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Voor de ondernemers betekent dit dat er in ieder geval veel online aandacht gegeven zal worden aan de etalages (ondernemers) via LeidenShopping. Ook is er een mooie prijs beschikbaar voor de stemmers (bezoekers) als de ondernemers. Deze prijzen zullen worden uitgereikt tijdens de Lakenfeesten En een prijs is mooi meegenomen, maar meedoen is natuurlijk leuker dan winnen! Inschrijven

Wil je ALLEEN meedoen met de etalagewedstrijd, stuur dan een e-mail naar: evenementen@centrumvanleiden.nl