logo logo
 
 

placehold


FACEBOOK VOOR GEVORDERDENDatum: Dinsdag 5 juni
Locatie: Stadsgehoorzaal – Jan Willem Schaapfoyer
Aanvang: 18.00 uur inloop met broodje
Trainer: Steven de Jong – Olifant Media


placehold


Over Steven

Sinds 1 januari 2017 is Olifant Media een online marketingbureau gespecialiseerd in Search & Social. Eigenaren Steven de Jong en Jurjen Rijsdijk zetten samen met hun team social media- en zoekmachinemarketing campagnes op voor uiteenlopende bedrijven en organisaties, waaronder Leiden Marketing, This is Holland, Zonnebrillen.com, Smice Cocktails, LTO Noord en eazie. Via Facebook, Google en/of andere media dragen wij bij aan het vergroten van hun zichtbaarheid en omzet.

Website
https://olifantmedia.nl/

Waarom Facebook/Instagram?
Op speciaal verzoek komt Steven terug om de ervaren Facebook-gebruiker te informeren over alle nieuwe features en algoritmes van Facebook. Daarnaast zal ook Instagram aan bod komen.

Heb je de andere workshops van Steven gevolgd over Facebook of ben je al een actief gebruiker van Facebook, dan raden wij je zeker aan om je ook voor deze workshop in te schrijven. Deze workshop is daarmee alleen geschikt voor de gevorderde gebruikers van Facebook.

Praktisch aan de slag
Deze workshop zal vooral in het teken staan van informeren en updaten van jullie kennis. Gezien het feit dat er twee sociale media aan bod komen tijdens één workshop, zal er minder tijd zijn voor praktische oefeningen.