logo logo
 
 

placehold


GOOGLE ADWORDSDatum: Maandag 15 oktober & maandag 5 november
Locatie: Rabobank Leiden-Katwijk
Aanvang: 18.00 uur inloop met broodje
Trainer: Dennis Mickers

Klik hier om je aan te melden.

placehold


Over Dennis

Douro Media is een online marketing bureau dat jarenlange ervaring heeft met het ondersteunen van bedrijven bij hun online marketing en het aanbieden van diverse online marketing trainingen. Voor deze laatste expertise zijn zij in 2017 zelfs uitgeroepen tot beste marketing opleider van Nederland. Wij zijn er dan ook trots op dat Dennis Mickers van Douro Media de Leidse ondernemers wil ondersteunen met hun Google Adwords campagnes.

Website
https://www.douromedia.nl/

Waarom Google Adwords?
Zoekmachine adverteren (SEA; Search Engine Advertising) via Google Adwords is erop gericht om de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines te vergroten. Google Adwords zijn de bekende advertenties die je boven- of onderaan de zoekresultatenpagina’s terugziet in Google. Bovendien kun je mensen bereiken terwijl ze op hun favoriete websites browsen, YouTube video's kijken, hun G-mail-account checken of apps gebruiken.

Deze manier van adverteren is een perfecte manier om op korte termijn zichtbaar en vindbaar te worden voor klanten die zoeken op voor jouw website relevante zoekwoorden. Het grote voordeel van deze manier van adverteren is ook dat de resultaten van jouw campagnes goed meetbaar zijn. Je kunt daarmee direct inzien hoe goed jouw campagne rendeert. Zoekmachine adverteren is dus geen kostenpost, maar juist een ideaal kanaal voor het genereren van rendementsvol bezoek.

Praktisch aan de slag
Dennis legt je uit hoe het systeem in elkaar zit, welke netwerken er zijn om te adverteren en hoe je uiteindelijk zelf een campagne kunt opstarten d.m.v. het kiezen van de juist instellingen, zoekwoorden en advertenties (en extensies).

Heb je al een account in Google, dan adviseren wij je om je laptop mee te nemen, zodat je ‘mee kunt klikken’ in jouw eigen account en zelf eventueel al een (test) campagne kunt starten.

N.B. Bij een grote groep zal het niet mogelijk zijn om heel veel aandacht te geven aan alle individuele campagnes van ondernemers en willen we in ieder geval alle aanwezigen de juiste basiskennis mee kunnen geven. Afhankelijk van het definitieve aantal deelnemers kan dit programma eventueel inhoudelijk nog iets aangescherpt worden.

Klik hier om je aan te melden.