logo logo
 
 

placehold


ONLINE ZICHTBAARHEIDDatum: Woensdag 26 september
Locatie: Rabobank Leiden-Katwijk (locatie Leiden)
Aanvang: 18.00 uur inloop met broodje
Trainer: Koen van der Poel

Klik hier om je aan te melden.

placehold


Over Koen
Buro Z is in 2015 opgericht door Koen van der Poel en helemaal mooi: Koen is Leidenaar én Leidse ondernemer. Hij heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van conversieoptimalisatie, e-mailmarketing, SEO optimalisatie en A/B testing bij verschillende bedrijven zoals Zilveren Kruis Achmea, LOI en IedereenEHBO.nl. Als Google Analytics certified professional gebruikt hij nu zijn kennis om samen met een netwerk van specialisten websites beter te maken.

Website
https://buro-z.nl/

Waarom tijd investeren in jouw online zichtbaarheid?
Koen neemt je mee om erachter te komen welke keuzes er zijn en welk kanaal voor jou belangrijk is. Waarom zou je beginnen met Facebook? Of heb je wel eens gedacht aan een ‘offline’ campagne die ook voor je online winkel kan bijdragen?

Tijdens de workshops zal Koen ook live enkele websites beoordelen op bijvoorbeeld functionaliteiten, SEO waarde en wat voor dit bedrijf een mogelijke goede stap kan zijn.

Praktisch aan de slag
De opzet van de workshop is zo dat er voor iedereen wat te halen valt en dat we er samen een leuke avond van maken. Onderdelen die ook aan bod zullen komen, zijn:
- Online marketing Klantreis
- Meetbaarheid website
- Google Analytics
- SEO
- Gebruikersvriendelijkheid website
- Online Advertising
- Adwords
- Social
- Emailmarketing

Deze workshop is daarmee ook de perfecte opstap voor degenen die ook de workshop ‘Google Adwords’ gaan volgen.