logo logo
 
 

Online Marketing

placehold


Sinds 1 januari 2017 is Olifant Media een online marketingbureau gespecialiseerd in Search & Social. Eigenaren Steven de Jong en Jurjen Rijsdijk zetten samen met hun team social media- en zoekmachinemarketing campagnes op voor uiteenlopende bedrijven en organisaties, waaronder Leiden Marketing, Het Scheepvaartmuseum, Onlinekabelshop.nl, Mango Mobility, Music All-In, Freke Inbraakbeveiliging en Dekkers Slaapcomfort. Via Facebook, Google en/of andere media dragen wij bij aan het vergroten van hun zichtbaarheid en omzet. Wil je weten hoe? Meld je dan aan voor de Kennis & Kunde workshops op 10 en 24 oktober!

N.B. Steven is geen onbekende als trainer van de Kennis & Kunde Workshops. Vorig jaar heeft hij de training ‘Facebook Marketing’ gegeven. 

Training Online Marketing I
Online Quick-Scan: 10 of 15 praktische stappen waarmee je zelf de inrichting van jouw social media, AdWords, SEO, Analytics en website kunnen controleren. 

Als deelnemer aan deze workshop krijg je een praktische hand-out mee om alles nog een rustig na te lezen.

Training Online Marketing II
Een kijkje in de wereld van Search Engine Advertising. Je krijgt de basis mee van Google AdWords en klimmen dan omhoog naar de laatste features, zoals clicks & bricks. 

Wanneer?
Dinsdag 10 oktober
Dinsdag 24 oktober
 

Waar?
HUBSpot

Tijd
Inloop vanaf 18.00 uur met hapje en drankje, start workshop om 18.30 uur. Het officiele programma duurt tot 21.30 uur (met pauze) en hierna is nog tijd voor een (netwerk)borrel.
 

Meer informatie over Steven de Jong
http://olifantmedia.nl