03-17-2022

Afscheid Siebe bij Centrummanagement

In april zal Siebe beginnen aan een nieuwe uitdaging en zal daarom Centrummanagement Leiden verlaten. De afgelopen jaren heeft Siebe zich ingezet om de Winter Wonder Weken in Leiden klaar te stomen voor een duurzame toekomst in Leiden.

Ook was hij in samenwerking met de werkgroep LeidsGlas een van de aanjagers om de statiegeldbekers te introduceren in Leiden. Door een stadsbreed systeem te ontwikkelen, acceptatie van bezoekers en ondernemers zijn de statiegeldbekers niet meer weg te denken bij de Leidse evenementen.

‘Ruim vier jaar lang heb ik mij beziggehouden met mooie projecten, veel fantastische ondernemers ontmoet en mooie samenwerkingsverbanden ervaren. Ik kijk terug op een enerverende, leerzame en leuke tijd waarbij ik heb geprobeerd om met mijn werkzaamheden bij te dragen aan een vitale binnenstad. Ik wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking en in het bijzonder alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de vele evenementen en clubjes binnen Leiden. Daarnaast wil ik alle Leidse ondernemers succes wensen, de ondernemers zijn immers de motor van onze stad!’

Wil jij je inzetten voor een levendige binnenstad en heb je een passie voor het organiseren van evenementen? Solliciteer dan voor de functie van Projectmedewerker Evenementen!

 

Wil jij je inzetten voor een levendige binnenstad en heb je een passie voor het organiseren van evenementen?

Solliciteer dan voor de functie van Projectmedewerker Evenementen!

Meer interessant nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad