Over ons

Het Centrummanagement Leiden is de belangenbehartiger van de Leidse binnenstadondernemers. Samen met de ondernemersverenigingen en stadspartners zetten wij ons in voor een levendige, aantrekkelijke en economisch vitale binnenstad voor bewoners, bezoekers en ondernemers. Wij richten ons daarbij specifiek op het verhogen van de belevingswaarde van de binnenstad, het aantrekken van bezoekers en het verbeteren van het ondernemersklimaat. Zo moet onze binnenstad niet alleen de huiskamer van de stad, maar van de regio worden.

Doelstelling Centrummanagement

Door het bestuur van het Centrummanagement zijn vijf kerntaken vastgesteld:

Z

Belangenbehartiging ondernemers en vergroten draagvlak

Z

Vitale ondernemers en ondernemersverenigingen

Z

Versterken centrumfunctie Leidse binnenstad in Leidse regio

Z

Stimuleren van bezoekersverhogende evenementen en projecten

Z

Uitvoeren retail acquisitie en leegstandsbestrijding

Samen bereik je meer

Bij het Centrummanagement komen alle organisaties die werken aan een bruisende binnenstad samen. Wij werken samen met de zes winkeliersverenigingen, belangenorganisaties (zoals de Koninklijke Horeca Nederland, Vastgoed Binnenstad Leiden en het Hoteloverleg), de partners van het Handelshuis (Leiden Marketing en Cultuurfonds), de Universiteit Leiden en de gemeente Leiden om bij te dragen aan een economisch vitale binnenstad.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over ondernemen in Leiden, over het verbouwen van jouw pand, of andere zaken waar je als ondernemer tegenaan loopt? Het Centrummanagement staat klaar om jouw vragen te beantwoorden.

E-mailadres

info@centrumvanleiden.nl

Telefoonnummer

071 514 04 35

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad