Het laatste nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws van het Centrummanagement Leiden.

UncategorizedNieuws

Neem mogelijkheid tram mee bij MIRT stationsgebied Leiden

Op maandag 14 november is bekend gemaakt dat het Leidse stationsgebied wordt meegenomen in het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport (MIRT). Met dit programma wordt het mogelijk om de entree tot de stad op te waarderen. In een brief roepen het Centrummanagement Leiden en Ondernemend Leiden wethouder North op bij dit project rekening te houden met de eventuele, toekomstige aanleg van een tram door het stationsgebied.

Lees meer

Nieuws

Winnaars Leidse Etalagewedstrijd: Yoga Specials en Kapsones Kappers

De winnaars van de Etalagewedstrijd zijn bekend. Yoga Specials wint de juryprijs en de publieksprijs is gewonnen door Kapsones Kappers. Ook heeft een van de stemmers op de publieksprijs een prijs gewonnen. De wedstrijd werd georganiseerd door Liever in Leiden en Centrummanagement om winkeliers in de binnenstad in het zonnetje te zetten.

Lees meer

Nieuws

Wethouders en ondernemers gaan in een hete kas het gesprek aan over hittestress in de binnenstad

Op donderdag 25 augustus gaat de gemeente Leiden het gesprek aan met ondernemers in de binnenstad over de effecten van lange periode van extreme warmte. Dit klimaatfenomeen staat ook wel bekend als ‘hittestress’. De gesprekken vinden niet plaats in een standaard vergaderruimte, maar in een warme kas die de stijgende temperaturen van de toekomst invoelbaar zullen maken. De ‘heet hé’-kas staat voor één dag op de Aalmarkt, ter hoogte van de Visbrug.

Lees meer

Nieuws

Voordelig en groen pakketten bezorgen: MOSS. en Centrummanagement gaan samenwerken

Eind vorig jaar startten MOSS. Last Mile Heroes en het Centrummanagement Leiden, in samenwerking met de gemeente Leiden, een actie met gratis fietsbezorging van pakketjes in de Leidse regio. Met succes: in drie maanden tijd werden 5.000 pakketten gratis bezorgd. Vanwege dit succes sluiten MOSS. en het Centrummanagement nu een langdurige samenwerking voor het voordeliger bezorgen van pakketten, als ondersteuning van de koop lokaal-beweging Liever in Leiden. Centrummanager Gijs Holla bezegelde de samenwerking afgelopen donderdag met het plakken van Liever in Leiden-stickers op de MOSS.-bakfietsen.

Lees meer

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad