Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws van het Centrummanagement en de Leidse binnenstad.

Nieuws

Regelgeving Leidens Ontzet 2021

Het ziet er uit dat de viering van Leidens Ontzet in 2021 door kan gaan. Vanwege de geldende coronamaatregelen wordt er door de gemeente Leiden voor gekozen om de viering op een andere manier vorm te geven.

Lees meer

Nieuws

Stageplaatsen gezocht voor Stagebeurs071

Ben je een erkend leerbedrijf in regio Leiden, Katwijk of de Duin- en Bollenstreek? Heb je na de zomer een stageplek of leerwerkplek beschikbaar? Meld deze dan voor de zomervakantie aan voor de online Stagebeurs071. Op donderdag 2 september kun je dan online kennismaken met studenten.

Lees meer

Nieuws

Zoektocht naar overnamekandidaat Oil & Vinegar

Ondanks de coronacrisis heeft de Leidse binnenstad op dit moment een historisch lage winkelleegstand. Veel nieuwe ondernemers weten hun weg te vinden naar de Sleutelstad voor het starten van een nieuwe zaak, of voor het overnemen van een winkel of horecagelegenheid. Om ook voor de toekomst een verrassend en groot winkelaanbod voor Leiden te behouden, ondersteunt het Centrummanagement Leiden onder het motto ‘Leidse parel: opvolger gezocht’ ondernemers die een opvolger zoeken. Daarom wordt de schijnwerper nu op Oil & Vinegar op de Haarlemmerstraat gericht.

Lees meer

Nieuws

Zo blijft de binnenstad aantrekkelijk en bereikbaar

Het stadsbestuur wil de komende jaren veel veranderingen doorvoeren rondom de bereikbaarheid van de Leidse binnenstad. De ondernemers zien bij deze plannen voor een autoluwe binnenstad veel kansen voor het verder verbeteren van de openbare ruimte, waardoor de binnenstad een nog prettigere plek wordt om te verblijven.

Lees meer

Nieuws

Inspraakreactie op kort parkeren

Het Centrummanagement heeft, samen met de ondernemersverenigingen HerenDoeza en Hartje Leiden, schriftelijk gereageerd op het voorstel van de gemeente voor het aanwijzen van kort parkeerplekken in de binnenstad.

Lees meer

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad