Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws van het Centrummanagement en de Leidse binnenstad.

Nieuws

Gratis bezorging pakketten Leidse winkeliers

Nu winkels weer gesloten zijn, zal een groot gedeelte van de verkoop weer online plaatsvinden. Om binnenstadondernemers in deze moeilijke tijd te ondersteunen, bieden het Centrummanagement Leiden, Ondernemend Leiden en MOSS., met steun van de gemeente Leiden, de mogelijkheid om pakketten gratis te verzenden binnen de Leidse regio.

Lees meer

Nieuws

Sfeervol en verrassend programma tijdens Winter Wonder Weken 2021

Kon vorig jaar door de coronacrisis een groot gedeelte van het programma van de Winter Wonder Weken geen doorgang vinden, is het Centrummanagement Leiden verheugd om aan te kondigen dat er dit jaar rondom de feestdagen een bomvol programma in de Leidse binnenstad plaatsvindt. Van de intocht van Sinterklaas op 13 november tot de Drijvende IJsbaan die tot 9 januari op de Nieuwe Rijn te vinden is, staat de binnenstad rond de feestdagen in het teken van sfeervolle en verrassende activiteiten.

Lees meer

Nieuws

Regelgeving Leidens Ontzet 2021

Het ziet er uit dat de viering van Leidens Ontzet in 2021 door kan gaan. Vanwege de geldende coronamaatregelen wordt er door de gemeente Leiden voor gekozen om de viering op een andere manier vorm te geven.

Lees meer

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad