Liever in Leiden

Alleen door bij Leidse ondernemers te kopen, behouden we de levendige en historische binnenstad waar we allemaal zo trots op zijn. Dat is de boodschap aan Leidenaren van de door het Centrummanagement Leiden opgezette beweging Liever in Leiden. Door een campagne en online platform verspreiden we het idee achter Liever in Leiden.

De beweging

Lokaal kopen is niet alleen leuker, maar je steunt er ook het in stand houden van een levendige binnenstad mee. Dat is de boodschap die de Liever in Leiden-beweging verspreidt in de Leidse binnenstad. Een echte beweging, want het Centrummanagement werkt samen met partners in de stad om het verhaal achter Liever in Leiden bekend te maken in de stad.

Het platform

Op het platform van Liever in Leiden zijn alle ondernemingen met een fysieke winkel in de Leidse binnenstad te vinden. Zo laten we aan Leidenaren zien wat het diverse aanbod in onze stad is. Daarnaast worden er regelmatig blogberichten op www.lieverinleiden.nl geplaatst met inspiratie voor bezoekers van de binnenstad.

De campagne

Om de naamsbekendheid van Liever in Leiden te vergroten, voert het Centrummanagement een online en offline campagne uit. Zo stimuleren we steeds meer Leidenaren om bij lokale winkels en horecagelegenheden te bestellen. Daarnaast is Liever in Leiden actief op verschillende sociale media, zoals Facebook en Instagram.

De toekomst van Liever in Leiden

Het huidige platform en campagne zijn pas het begin van onze koop lokaal-beweging. De komende tijd gaan we, samen met onze partners, steeds meer mogelijkheden toevoegen aan het platform. Zo willen we ervoor zorgen dat het mogelijk wordt om via Liever in Leiden een tafel te reserveren bij horeca, bestellingen te plaatsen en willen we online lokaal kopen een verdere impuls geven. Hierbij is ons doel om dit tegen zo laag mogelijke kosten voor de ondernemer te doen. 

Aanmelden

Ben je in de binnenstad gevestigd en staat jouw onderneming nog niet op www.lieverinleiden.nl? Meld hem dan aan via dit formulier.

Heb je ideeën voor Liever in Leiden?

De Liever in Leiden-beweging maken we met zijn allen! Heb jij een idee over hoe we nog meer Leidenaren kunnen stimuleren lokaal te kopen?

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad