Trakteer jezelf op Leiden

Leiden heeft bezoekers veel te bieden, daarom laten we samen met Leiden&Partners met de Trakteer jezelf op Leiden-campagne zien dat een bezoek aan Leiden een echte traktatie is. Wij richten hierbij het vizier op vier sterke kwaliteiten van onze stad: winkelen, horeca, uitjes en overnachten. De campagne is gericht op de Leidse regio en daarbuiten.

Dit doen wij

Online marketing

Een belangrijk onderdeel van de Trakteer Jezelf-campagne is de online marketing. Met advertenties op sociale media en op de websites van (landelijke) media worden mensen uitgenodigd onze stad te bezoeken. Voor een dagje uit of een langer verblijf. Daarnaast bezoeken influencers onze stad om daar verslag over uit te brengen op hun sociale mediakanalen. 

Landelijke media

We onderhouden contacten met (landelijke) media en regelmatig worden berichten in uitgaven geplaatst over het bezoeken van Leiden. Zo wordt er bijvoorbeeld door de NS in het SPOOR magazine aandacht besteed aan een stedentrip naar Leiden

In de straten

Ook in de straten in Leiden en de regio is de campagne zichtbaar. Zo hangen er regelmatig posters in de regio met tips voor het bezoeken van Leiden. In Leiden zelf is de campagne zichtbaar door uitingen bij ondernemers. 

Dit kun jij doen

Gebruik de online uitingen

Door de uitingen van de campagne op jouw sociale media of website te gebruiken, verhoog je de zichtbaarheid van de campagne en verleiden we nog meer mensen om een bezoek te brengen aan onze binnenstad.

Wil je meedoen? Download hier de toolkit & huisstijlhandleiding

Vraag de goodiebag aan

Wil je jouw winkel in de Trakteer Jezelf-huisstijl brengen? Vraag onze goodiebag aan met raamstickers, tasjes en inpakpapier. Zo maak je van een bezoek aan jouw winkel ook een ware traktatie!

Vraag de goodiebag aan

Dit bereikten we tot nu toe

Sinds we in 2019 zijn begonnen met de Trakteer Jezelf op Leiden-campagne hebben we vele miljoenen inwoners van de regio bereikt en tienduizenden bezoekers naar de campagnewebsite getrokken. Ook de komende jaren gaan we door met het verleiden van regiobewoners om een bezoek aan Leiden te brengen. 

Wil het promotiepakket ontvangen?

Wil je het promotiepakket voor in de winkel ontvangen, met raamstickers en flyers? Neem gerust contact met ons op.

E-mailadres

info@centrumvanleiden.nl

Telefoonnummer

071 514 04 35

Heb je vragen?

Heb je vragen over ondernemen in Leiden, over het verbouwen van jouw pand, of andere zaken waar je als ondernemer tegenaan loopt? Het Centrummanagement staat klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad