Etalagewedstrijd

Van 19 t/m 24 september 2022 organiseren Liever in Leiden en Centrummanagement Leiden een etalagewedstrijd. Dit jaar staat deze in het teken van het bijzondere project Seeing Stars Leiden: op zondagavond 25 september 2022 wordt de verlichting in een groot deel van de stad een uur lang ‘uit’ gezet. Wie dan omhoogkijkt, kan zich verwonderen, want zonder lichtvervuiling worden de sterren weer zichtbaar.

Stem op jouw favoriete etalage

Stem op lieverinleiden.nl op jouw favoriete etalage en maak kans op een Trakteerkaart t.w.v. €50!

Doe mee met de etalagewedstrijd

Elke ondernemer met een etalage (groot of klein) kan meedoen. We vragen je om de etalage in te richten met als thema ‘Seeing Stars Leiden’. Om je alvast op weg te helpen, ontvang je een goodiebag met daarin items die aansluiten bij het thema. Je mag deze items verwerken zoals je wil, we hoeven ze niet terug, dus laat je creativiteit de vrije loop! Wil je een goodiebag ontvangen? Meld je dan voor 7 september aan via dit formulier.

Juryprijs & Publieksprijs

Er is een prijs voor de winnende ondernemers en er wordt een prijs verloot onder de stemmers. Dit om het stemmen te stimuleren. De winnende ondernemers winnen een VIP-arrangement voor het Seeing Stars Leiden-evenement! De prijs die verloot wordt onder de stemmers is een Trakteerkaart ter waarde van €50!

Lichten uit…

Naast dat we het ontzettend leuk vinden als je mee wil doen met deze wedstrijd. Willen we je ook vragen om mee te doen aan het project Seeing Stars Leiden door op zondag 25 september tijdens hét uur van het project de lichten in je winkel(pand)/etalage helemaal uit te doen. Meer informatie over de precieze planning van het project volgt.

Bekendmaking winnaars

Op zaterdagmiddag 24 september zullen de jurywinnaar en de publiekswinnaar feestelijk bekend gemaakt worden.

 

Praktische informatie

Vóór 7 september 
Aanmelden via het aanmeldformulier

8 – 14 september
Ontvang je de goodiebag

19-24 september
– Etalge ingericht
– Stemmen door publiek & jury

24 september
Feestelijke prijsuitreiking

Hoe werkt het stemmen?

Ook dit jaar zal er weer een juryprijs en publieksprijs zijn. Voor de publieksprijs roepen wij via Liever in Leiden bezoekers op om op jullie etalages te stemmen. Je kunt hier zelf natuurlijk ook aan bijdragen door via jouw eigen sociale media & website bezoekers op te roepen om op jouw etalage te stemmen. Je ontvangt in de goodiebag ook een poster en flyers om op te hangen en uit te delen aan bezoekers zodat je kunt laten zien dat je meedoet aan de wedstrijd. 

Op maandag 19 september moet jouw etalage ingericht zijn. Het publiek kan stemmen tussen maandag 19 en zaterdag 24 september 12:00 uur.

De prijs die verloot wordt onder de stemmers is een Trakteerkaart ter waarde van €50!

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad