12-20-2021

Gratis bezorging pakketten Leidse winkeliers

Nu winkels weer gesloten zijn, zal een groot gedeelte van de verkoop weer online plaatsvinden. Om binnenstadondernemers in deze moeilijke tijd te ondersteunen, bieden het Centrummanagement Leiden, Ondernemend Leiden en MOSS., met steun van de gemeente Leiden, de mogelijkheid om pakketten gratis te verzenden binnen de Leidse regio.

Hoe werkt het?

MOSS. is een fietsbezorgdienst in de Leidse regio. Ondernemers kunnen zich aanmelden door te mailen naar info@centrumvanleiden.nl, waarna ze toegang krijgen tot een portal voor het aanmelden van pakketjes. De pakketten worden kosteloos bij de ondernemer in de binnenstad opgehaald en bezorgd in Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten, Rijnsburg, Noordwijk, Katwijk en Valkenburg. Niet alleen betaal je hierdoor geen verzendkosten, ook hoef je je niet bezig te houden met de logistiek van verzenden. Meld je jouw pakket voor 14:00 aan, dan wordt hij dezelfde dag nog bezorgd.

Met steun van de gemeente Leiden bieden we 5.000 gratis verzendingen aan ondernemers in de Leidse binnenstad. Dit aanbod geldt zo lang de voorraad strekt. Heb je een bestelling die buiten de Leidse regio verzonden moet worden, dan kan dat tegen het standaard tarief van MOSS. Voor ondernemers zitten er verder geen voorwaarden aan dit aanbod: je sluit geen abonnement af en hoeft in de toekomst niet gebruik te maken van diensten van MOSS.

Heb je vragen over dit aanbod en de mogelijkheden? Neem dan contact op met MOSS. via contact@lastmileheroes.nl. Dit aanbod is alleen geldig voor lokale, Leidse retail.

Meer interessant nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad