Coronacrisis

Hoewel de meeste maatregelen rondom de coronacrisis op dit moment zijn vervallen, hebben veel ondernemers nog te maken met de gevolgen van de coronacrisis. Op deze pagina vind je relevante informatie voor ondernemers en de inzet van het Centrummanagement.

Hulp voor ondernemers

Hebben de coronacrisis grote gevolgen voor jouw onderneming en heb je behoefte aan hulp? Dan kun je terecht bij de ondernemersdesk. De ondernemersdesk brengt samen met jou de situatie in kaart en zorgt ervoor dat je wordt doorverwezen naar instanties die je verder kunnen helpen.

Bij de ondernemersdesk kom je in contact met ervaringsdeskundigen: ondernemers die zelf ook de gevolgen van de coronacrisis ondervinden.  

Steunmaatregelen en richtlijnen voor ondernemers

 

Het Centrummanagement verzorgt samen met de overige ondernemersorganisaties en de gemeente Leiden de informatievoorziening aan ondernemers over de coronacrisis. Voor meer informatie over de huidige richtlijnen en steunmaatregelen kun je terecht bij:

Z

Gemeente Leiden

Op de website van de gemeente Leiden vind je meer informatie over gemeentelijke regelgeving rondom corona.

Z

Rijksoverheid

Informatie over de landelijke regelgeving is terug te vinden op de website van de Rijksoverheid

De inzet van het Centrummanagement

Vanaf dag één van de crisis heeft het Centrummanagement zich actief ingezet voor het opvangen van de gevolgen van de coronacrisis. Wij hebben hierbij specifiek gericht op:

9

We hebben de koop lokaal-beweging Liever in Leiden opgezet, waarmee wij Leidenaren oproepen lokaal te kopen.

9

We staan in nauw contact met de gemeente Leiden om te pleiten voor maatregelen die ondernemers helpen, zoals uitstel en kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen en het instellen van stimuleringsmaatregelen.

9

We verleiden bezoekers uit de regio en de rest van het land om onze stad weer te bezoeken met de Trakteer jezelf op Leiden-campagne

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over de coronamaatregelen of heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

E-mailadres

info@centrumvanleiden.nl

Telefoonnummer

071 514 04 35

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de binnenstad